Sandıklıspor ikinci yarıya hazırlanıyor

SPOR Toto 3

Sandıklıspor ikinci yarıya hazırlanıyor
Sandıklıspor ikinci yarıya hazırlanıyor
Bu içerik 1526 kez okundu.
Reklam

SPOR Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, yenilenen kadrosu ile ikinci yarının ilk maçında sahasında ağırlayacağı Batman Petrol Spor A.Ş. karşılaşmasına hazırlanıyor.

Ligde kötü günler geçiren ve devreyi 3 galibiyet, 3 beraberlik, 12 mağlubiyetle 19'uncu sırada tamamlayan Sandıklıspor, yenilenen kadrosu ile kötü gidişe 'dur' demek istiyor. İkinci yarının ilk maçında sahasında Batman Petrol Spor A.Ş.'yi konuk edecek Sandıklıspor, 12 futbolcusu ile yollarını ayırdı. Sandıklıspor, 13 futbolcu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Kadrosu yenilenen Sandıklıspor, Antalya kampı sonrası oynayacağı Batman Petrolspor karşılaşması hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, futbolcu ve teknik heyeti tesiste ziyaret ederek baklava ikram etti. Futbolculara ve teknik ekibe başarı dileyen Başkan Çöl, “Takımımızın ikinci yarıda yenilenen kadrosuyla başarılı olacağına inanıyorum. Takım kadromuzun yenilenmesinde ve kaliteli oyuncular kazandırılmasında emekleri geçen başta Sandıklıspor Başkanı Yusuf Aktürk olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023