Antalya ilk 8'de

MUAY Thai Milli Takımı Başantrenörü Yasin Urlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından Antalya'da 13 milli sporcuya millilik bursu verildiğini söyledi

Antalya ilk 8'de
Antalya ilk 8'de
Bu içerik 1865 kez okundu.
Reklam

MUAY Thai Milli Takımı Başantrenörü Yasin Urlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından Antalya'da 13 milli sporcuya millilik bursu verildiğini söyledi. Urlu, burs alan milli sporcu sayısının fazlalığıyla Antalya'nın Türkiye'de ilk 8 il arasında yer aldığını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Muay Thai Antrenörü Yasin Urlu, başta Akdeniz Üniversitesi olmak üzere, Hacettepe Üniversitesi, Ege Üniversitesi gibi okullara Antalya'dan 13 milli sporcu gönderdiklerini belirtti. Urlu, "Hepsi de milli sporcu belgesine sahip ve devletten her ay 1000 liranın üzerinde burs alıyorlar. Önümüzdeki yıl bu sayıya 6 sporcu daha eklenecek" dedi.

Muay Thai Milli Takımı'nın başantrenörlüğünü de yapan Urlu, Antalya'nın Türkiye'de millilik bursu ile okuyan iller açısından ilk 8 arasında yer aldığını vurguladı. Urlu "81 il arasından ilk 8'e girmek büyük başarı. Millilik bursu bize 2 dünya şampiyonluğu, 1 dünya ikinciliği, 2 dünya üçüncülüğü, 2 Avrupa birinciliği, 4 Avrupa ikinciliği, 2'de Avrupa üçüncülüğü sayesinde geldi. Milli sporcuların kazanılmasında bize desteğini esirgemeyen Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'na şükran borçluyuz" diye konuştu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023