Adanaspor, Trabzonspor'a hazır

ZİRAAT Türkiye Kupası Grup karşılaşmasında Cumartesi günü Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Adanaspor Osman Yereşen Tesisleri'ndeki hazırlıklarını tamamladı

Adanaspor, Trabzonspor'a hazır
Adanaspor, Trabzonspor'a hazır
Bu içerik 901 kez okundu.
Reklam

ZİRAAT Türkiye Kupası Grup karşılaşmasında Cumartesi günü Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Adanaspor Osman Yereşen Tesisleri'ndeki hazırlıklarını tamamladı.


Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda çift kale maç yapan turuncu beyazlılar antrenmanı kültür fizik hareketleriyle tamamladı.

Trabzonspor karşılaşmasının keyifli bir maç olacağını belirten Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Kupa da herhangi bir iddiamızın olmadığını daha önce de belirtmiştim. Ancak yine söylüyorum ilk ikiden çıkma şansımız olursa bunu değerlendiririz. Liglerin başlamasına yaklaşık bir hafta kala bu maçın olması da her iki takım için önemli diye düşünüyorum. Neticede oyuncularımızın durumunu görme adına güzel olacak. Sahada iyi mücadele edip Adana’ya dönmek istiyoruz" dedi.

Cuma günü öğle saatlerinde havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Trabzon'a hareket edecek olan turuncu beyazlı kafile, orada son antrenmanını yaparak maç saatini bekleyecek.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023