Bursaspor’un kadın üyeleri Bacibeyleri’nden açıklama

 BURSA Kadın Ekonomi Platformu Derneği'nin Bursasporlu üyelerinin oluşturduğu Bacıbeyleri, yaptığı açıklamada kulübü özlenen zaferlere taşıyacağına inandıkları ekip çıkması halinde destek vereceklerini açıkladı

Bursaspor’un kadın üyeleri Bacibeyleri’nden açıklama
Bursaspor’un kadın üyeleri Bacibeyleri’nden açıklama
Bu içerik 754 kez okundu.
Reklam

BURSA Kadın Ekonomi Platformu Derneği'nin Bursasporlu üyelerinin oluşturduğu Bacıbeyleri, yaptığı açıklamada kulübü özlenen zaferlere taşıyacağına inandıkları ekip çıkması halinde destek vereceklerini açıkladı.


Dernek Başkanı Gülşen Şentürk, şunları söyledi:


"Bursaspor’umuzun Bacıbeyleri olarak kongre öncesi tüm kadın üyelerle birlikte aynı ortak kararı alma doğrultusunda toplanmış bulunmaktayız. Kongre üyesi olan tüm kadın üyeleri Kadın Ekonomi Platformu Derneği olarak ziyaret edip, aynı sağduyuyu gösterme adına ortak hareket etmeye davet edeceğiz. İş yerimize yönetici alırken ince eleyip sık dokuyan bizler, söz konusu Bursaspor olunca hatır gönül için taraf olamayız. Bursaspor’un Bacıbeyleri olarak adaylar ve projelerini görmeden hiç kimseye destek sözü vermeme kararı aldık."


‘TARAFTARLA BARIŞIK OLMALI’


Bursaspor’un yapılacak kongresinde ideali, inancı ve yeteneği olan bir ekibe destek vermek istediklerini kaydeden Şentürk, şöyle devam etti:
“Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor’un dünyada örnek gösterilen stat kazandırdı. Bu statta şehrimize şampiyonluklar kazandırma ideali, inancı ve yeteneği olan ekibe destek vermektir. ursaspor’un başkanlığına, şampiyonluğun tesadüf olmadığını kanıtlayacak bir ismin geçmesi gerekiyor. Yeni yönetimin taraftarla barışık bir politikaya sahip olmalı."

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023