Döşemealtı'nın gururu

ANTALYA'da 12 ülkeden 250 sporcunun katıldığı 8

Döşemealtı'nın gururu
Döşemealtı'nın gururu
Bu içerik 688 kez okundu.
Reklam

ANTALYA'da 12 ülkeden 250 sporcunun katıldığı 8. Dünya O-Sport Şampiyonası'nda büyüklerde birinciliği kazanan Furkan Öztekin, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.

Ziyarette Yeşilbayır İMKB Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Öztekin, 1.5 yıl önce başladığı sporda kısa sürede dünya şampiyonluğuna ulaştığı için mutlu olduğunu söyledi. Ziyarete Halter Türkiye Şampiyonası'na katılacak toplam 9 sporcu ile okul Müdürü Ömer Akkan, müdür yardımcısı Fatma Onaran ve beden eğitimi öğretmeni Ali Eryılmaz da katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç de "Döşemealtı ilçemiz, eğitimde olduğu gibi sporda da hem ulusal hem de uluslararası arenada marka olma yolundadır. Gençlerimizin bu başarısında hiç şüphe yok ki aileleri, öğretmenleri ve okulları büyük önem taşımaktadır. Yerel yöneticiler olarak bizlere düşen görevler olduğunu biliyoruz. Gençlerimize her konuda destek olmaya kararlıyız" dedi. Başkan Genç, Bursa'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil edecek genç haltercilere başarı diledi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023