Potada Muratpaşa rüzgarı

ANTALYA Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında Muratpaşa Belediyespor'un, yıldız A takımı grup ikincisi, Yıldız B, genç A ve B takımları ile küçük erkek takımları da grup birincisi olarak final grubunda yer almaya hak kazandı

Potada Muratpaşa rüzgarı
Potada Muratpaşa rüzgarı
Bu içerik 725 kez okundu.
Reklam

ANTALYA Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında Muratpaşa Belediyespor'un, yıldız A takımı grup ikincisi, Yıldız B, genç A ve B takımları ile küçük erkek takımları da grup birincisi olarak final grubunda yer almaya hak kazandı.

Basketbolda altyapıya önem veren Muratpaşa Belediyespor, Antalya Basketbol İl Birinciliği'nde, 5 takımla final grubunda mücadele edecek. Muratpaşa Belediyespor, final grubu karşılaşmalarında mücadele ettikleri takımlarla kupa kazanmayı hedefliyor. Başantrenör Ramazan Barut, "Yıldız, Genç ve Küçük erkeklerde 5 takımımız final grubunda mücadele edecek. Kupaların hepsini kazanmaya talibiz" dedi.

Muratpaşa Belediyespor altyapısından yetenekli sporcuların yetişmeye devam ettiğini dile getiren Barut, "Muratpaşa'nın basketbolla da anılan bir ilçe olması için büyük yatırımlar yapılıyor. Birkaç yıl içersinde kulübümüz bünyesinde birbirinden yetenekli sporcular ortaya çıkacak. Muratpaşa, Antalya'nın basketbolda da markası olma yolunda ilerlemeye devam ediyor" diye konuştu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023