"Orada farklı bir organizasyon var.."

Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Ukrayna basınına özel bir röportaj verdi.

Bu içerik 1021 kez okundu.
Reklam

Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesinin son senesine giren Mircea Lucescu, Ukrayna basınına özel bir röportaj verdi..

 

Shakhtar’daki oyuncularının gelişip büyük takımlara transfer olduğunu söyleyen Lucescu, Türkiye’de bunu yapamadığını söyledi..

 

Lucescu: "Orada başka bir organizasyon var. Başkanlar iki yıllığına seçiliyor ve hemen yıldız isimler transfer ediliyorlar. Oyuncuların gelişmesine izin verilmiyor. Onların ihtiyacı olan sadece isim. Türkiye, belki de futbolda yıldız isimlere en çok para harcayan ülke. Bunun nedeni kısa süreliğine göreve gelen başkanlar. Onlar takımın borcunun 100 milyon Euro olmasıyla ilgilenmiyor."

 

Yaklaşık 11 senedir Shakhtar’ı çalıştıran Lucescu, Galatasaray ve Beşiktaş’tan gönderilmesiyle ilgili de konuştu.. Mircea Lucescu: "Galatasaray ile daha 2 senelik sözleşmem vardı, ligi kazanmıştık. Ama yeni başkan gelince Fatih Terim ile anlaştı. Benzer bir durumu Beşiktaş’ta da yaşadım. Başkan ile asbaşkan arasında bir kavga vardı. Sonra kendimi bir anda Donetsk’te buldum. Neyse, ben hiç buradan ayrılmadım, her zaman mutluydum. Herhalde kimse benim ayrılmam gerektiğini düşünmüyordur.." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Rumen teknik adam henüz geleceğiyle ilgili bir yorum yapmaasa da Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, Lucescu'yu gelecek sezondan itibaren takımın başına getirmek için yoğun görüşmeler gerçekleştirdiğini açıkladı..

Mircea Lucescu Transfer Açıklama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023