"Önce devler ligi.."

Roberto Mancini, bu sezon hedeflerinin şampiyonluk değil, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek olduğunu söyledi..

Bu içerik 804 kez okundu.
Reklam

Inter'in başarılı teknik direktörü Roberto Mancini, Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

 

Inter'in büyük bir geçmişi olduğunu söyleyen Mancini: ''Burası büyük bir kulüp. Her dönemde olduğu gibi yine sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hayal etmek bizi zedelemeyecektir ancak bu sezon öncelikli hedefimiz şampiyonluk değil. Şu anki hedefimiz gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde olabilmek ve bunun için de bu sene Avrupa arenasında olmayışımız, ligi bizim lehimize çevirebilir..'' diye konuştu.

 

Yeni bir takımları olduğunu söyleyen Mancini, Fiorentina, Roma, Napoli ve Juventus'un kadrolarının oturmuş olduğunu, bundan dolayı şampiyonluk için Inter'den daha avantajlı olduklarını ifade etti.

 

Juventus'un şampiyonluk yarışına geri döndüğünü vurgulayan Roberto Mancini: ''Juventus lige kötü başlasa da tekrar şampiyonluk yarışının içine girdi ve bu kesinlikle sürpriz değil. Sezon öncesi üç önemli futbolcuyu kaybettiler fakat gidenlerin yerlerini doldurmayı başardılar..'' ifadelerini kullandı.

 

Gelecek sezon Devler Ligi'ne direkt katılmak istediklerini belirten Mancini: ''Şampiyonlar Ligi'ne play-off oynamadan direkt olarak katılmak istiyoruz fakat bunun için ilk iki sırada yer almamız gerekiyor. Ancak her zaman ikinci sıraya yerleşmek zordur, öncelikli olarak bizim hedefimiz bu..'' şeklinde konuştu.

 

2015-16 sezonuna iyi bir başlangıç yapan Inter, geride kalan 14 hafta sonunda 30 puanla ikinci sırada yer alıyor ve lider Napoli'yle aralarında yalnızca bir puan fark bulunuyor.

Roberto Mancini Inter Şampiyonlar Ligi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023