Nuno Valencia'dan istifa etti!

Sezon başından beri bekleneni veremeyen Valencia'da kan değişikliğine gidiliyor..

Nuno Valencia'dan istifa etti!
Nuno Valencia'dan istifa etti!
Bu içerik 806 kez okundu.
Reklam

La Liga'nın 13. haftasında deplasmanda Sevilla'ya 1-0 yenilen Valencia'da teknik direktör "Nuno" Espirito Santo görevinden istifa etti.

 

Sevilla maçının ardından basın toplantısında konuşan Nuno: "Valencia'yı çalıştırmak benim için büyük bir onurdu. Başkanla da konuştum, karşılıklı anlaşma sağlayarak yollarımızı ayırdık.." açıklamasını yaptı. Nuno'nun bu kararı maçtan önce aldığı düşünülüyor..

 

La Liga'da bu sezon kendi sahasında oynadığı Betis ve Las Palmas maçlarında alınan beraberliklerden dolayı Valencia taraftarlarının Nuno'yı istifaya davet etmesinin bu kararı tetiklediği öne sürülüyor..  

 

İspanyol basını, Nuno'nun yerine Frank Rijkaard veya Michael Laudrup'un Valencia'da teknik direktörlüğe getirilebileceğini iddia etti.

 

3 Haziran 2014 tarihinde Valencia takımının başına gelen Nuno, La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'nda bu zamana çıktığı toplam 63 maçta takımına 32 galibiyet kazandırırken, 16 beraberlik ve 14 yenilgi gördü.  

 

La Liga'da bu sezon 5 galibiyet, 4 yenilgi ve 4 beraberlikle 19 puanla 9. sırada yer alan Valencia, gelecek hafta lider Barcelona ile Mestalla'da karşı karşıya gelecek. Valencia, Şampiyonlar Ligi (H) grubunda 6 puanla 3. sırada yer alırken, halen gruptan çıkma şansı bulunuyor.

 

Bu arada, Singapurlu işadamı Peter Lim'in şirketi Meriton Holding'in en büyük hissedarı olduğu Valencia kulübünün 11-12 Aralık günlerinde yeni patronuyla ilk yönetim kurulu toplantısını yapacağı ve burada önemli kararların alınacağı duyurulmuştu. 

Valencia Nuno La Liga
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023