Inter, Telles'in bonservisini alıyor!

UEFA Finansal Fair Play denetimiyle uğraşan Galatasaray'a piyango vurdu..

Inter, Telles'in bonservisini alıyor!
Inter, Telles'in bonservisini alıyor!
Bu içerik 909 kez okundu.
Reklam
Inter Alex Telles'in bonservisi için izleyeceği yol haritasını belirledi, sportif direktör Ausilio ara transfer dönemi için kolları sıvadı.
 
 
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Milano ekibi, Brezilyalı sol bek oyuncusunun performansından son derece memnun ve bonservisini almaya karar verdi.
 
 
22 yaşındaki futbolcuyu 1 Temmuz'a kadar 8.5 milyon Euro karşılığında bonservisiyle kadrosuna katma hakkı bulunan Inter'in, Telles için bu tarihi beklemeyeceği belirtiliyor. Ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalacak olan İtalyan ekibi, Brezilyalı oyuncunun bonservisini Galatasaray'dan isteyecek.
 
 
Ancak Inter'in belirlenen satın alma opsiyonu için pazarlık yapacağı ifade ediliyor. Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun yürüteceği transfer görüşmelerinde kulüp, Galatasaray'dan indirim yapmasını isteyecek. İstanbul'a gelerek Galatasaray yöneticileriyle görüşecek olan Piero Ausilio bu indirim teklifini kendilerine iletecek ve kabul edilmesi durumunda Inter, Alex Telles'i ara transfer döneminde bonservisiyle kadrosuna katacak..
Telles Inter Transfer
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023