Van Gaal endişeli değil!

Manchester United'ın teknik direktörü Van Gaal, takımın formundan memnun görünüyor..

Van Gaal endişeli değil!
Van Gaal endişeli değil!
Bu içerik 817 kez okundu.
Reklam

Manchester United'ın patronu, PSV karşısında şampiyonlar liginde 0-0 biten maçtaki oyundan memnun ve haftasonu oynanacak Leicester City maçı öncesindeki endişelere katılmadığını belirtti.

 

Van Gaal yaptığı açıklamada: "Taraftarlar memnun olmalı, biz onlar için oynuyoruz ama rakiplerimizin de bize karşı nasıl oynadığını görmeliyiz. Defansif organizasyonumuz normal olarak oyunun en önemli parçası, şimdiye kadar gayet iyi olduğumuzu ispat ettik." şeklinde konuştu.

 

Tecrübeli teknik adam, Leicester City teknik direktörü Claudio Raineri ve takımının mevcut formlarıyla lig liderliğini hak ettiklerini belirtti.

 

Van Gaal: "Kimsenin böyle bir şeyin gerçekleşeceğini beklediğini düşünmüyorum hatta Leicester'ın bile ama onlar mevcut formlarıyla Premier Lig liderliğini hak ediyorlar, goller önemlidir ama puanları toplamak daha da önemlidir." dedi.

 

Ranieri hakkında gelen soruya da: "Kendisine karşı iyi ve kötü anılarım var, o harika bir menajer ve onunla aynı ligde olduğumdan keyif alıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Cumartesi günü oynanacak maçta Manchester United'da Ander Herrera ve Phil Jones sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Van Gaal Manchester United Premier Lig
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023