Rostov Ufa maçı canlı izle

Rusya Premier Lig'in 16. haftasında Rostov sahasında Ufa ile karşılaşacak. Rostov Ufa maçı canlı izle seçeneği ile Nesine TV kanalından naklen yayınlanacak.

Rostov Ufa maçı canlı izle
Rostov Ufa maçı canlı izle
Bu içerik 1401 kez okundu.
Reklam

İç sahada başarılı performansı ile dikkat çeken Rostov, Rusya Ligi'nin 16. haftasının kapanış maçında UFA ile karşılaşacak. Rostov Ufa maçı Nesine TV kanalından 90 dakika canlı izlenebilecek.

 

Rostov Ufa maçı canlı izle

Rusya Premier Lig'in 16. haftasında oynanacak Rostov Ufa maçı 23 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 18:00'da oynanacak. Zorlu mücadele Nesine TV kanalından canlı yayınlanacak.

CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova'nın kaybetmesinden sonra Rostov için bu karşılaşma fırsat haline geldi. Hedef sezon başında ligde kalmaktı. Sonra yukarılara çıkan form grafiği görülünce önce ilk 8, sonra Avrupa ve şimdi de liderin ensesine yaklaştılar. Tabi bu havayı ve baskıyı kaldırabilmek kolay değil. Kurban Berdyev geçtiğimiz yıllarda Rubin Kazan'da bu baskıya alışık olsa da takımda o havayı solumamış futbolcular da var. Baskı takımı olumsuz etkileyebilir. Kaldı ki, ateş hattından kurtulmak isteyen Ufa da teknik direktör değiştirdikten sonra biraz kımıldadı.

Rostov'da forvet Bukharov cezalı. Azmoun, Gatskan ve Kireev sakat. Ufa'da yeni önemli eksik yok.

Rostov Ufa Rusya Ligi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023