Cleveland Doğu'da krallığını ilan etti

Geçen sezon Doğu Konferansı Finalleri'nde karşılaşan Cleveland Cavaliers ile Atlanta Hawks, oynadı. Kevin Love ve LeBron James'in performansları takımlarını galibiyete taşıdı.

Cleveland Doğu'da krallığını ilan etti
Cleveland Doğu'da krallığını ilan etti
Bu içerik 893 kez okundu.
Reklam

NBA'de geçen sezon Doğu Konferansı Finalleri'nde karşılaşan Cleveland Cavaliers ile Atlanta Hawks, Quicken Loans Arena'da karşılaştı. Ev sahibi Cavaliers, parkeden galibiyetle ayrılan taraf oldu: 109-97.

Atlanta Hawks koçu Mike Budenholzer, ikinci çeyrekte hakeme yaptığı itirazlar yüzünden oyundan atıldı. Kalan sürede yardımcı koçlar, Atlanta'yı yönetti.

Bu sezonki 13. maçında 10. galibiyetini elde eden Cavs'ta Kevin Love 25 sayı, 11 ribaund ile bu sezonki en skorer oyununu oynadı. LeBron James 19 sayı, 11 ribaund, 8 asistle "double double" yaptı.  Tristan Thompson da 9 sayı, 16 ribaunt ve 5 asistle takımdaki yıldızlara eşlik etti.

Bu sezon 6. kez sahadan mağlup ayrılan Hawks'ta 5 oyuncu çift haneli sayılara ulaşmasına rağmen, takımının yenilgisini önleyemedi.  Paul Millsap 14 sayı, 11 ribaunt, 5 asist, 4 top çalma ile takımını kurtamadı. Al Horford 10 sayı, 10 ribaundla double double yaptı. Kyle Korver 14 sayıyla maçı tamamladı.

Cleveland Cavaliers NBA Atlanta Hawks
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023