Roman Abramoviç bana güveniyor

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, kulübün bu sezon karşılaştığı zorluklara rağmen Roman Abramoviç'in kendisine güvendiğinden emin olduğunu söyledi.

Roman Abramoviç bana güveniyor
Roman Abramoviç bana güveniyor
Bu içerik 744 kez okundu.
Reklam

Maviler, 12 açılış maçının yedisini kaybederek onları tabloda 16. sıraya yerleştiren Premier Lig mücadelesine zorlayıcı bir başlangıçla devam ediyor.

Ağustos ayında dört yıllık bir uzatma sözleşmesi imzalayan kulübün geçen yıl şampiyonluk kazanmasına rağmen Mourinho artan bir baskı altında kaldı.
Ancak Portekizli direktör bu zor dönemi atlatmak için Abramoviç'in desteğine sahip olduğu konusundaki iyimserliğini devam ettirmekte.

Muhabirlere "Eğer güvenmiyorsa kimse bir yönetici ile 4 yıllık sözleşme yapmaz. Son birkaç ay içinde olduğu gibi kimse güvenmediği oyuncularla yeni sözleşmeler imzalamaz. Ortada bir güven var ve bu güven için de sebepleri var. Güç, kurul ile birlikte. Onlar bana ve oyunculara güvendiklerini gösterdiler. Olumlu bir yanıt vermenin şimdi tam zamanı. Sanırım bunu başaracağız." dedi.

Chelsea bugün ilerleyen saatlerde Stamford Bridge'de kendi Premier Ligi'nde önemli bir maç için Norwich City ile karşı karşıya gelecek.
Chelsea Jose Mourinho Abramovich Premier Ligue Norwich blues
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023