Zenit Ural maçı canlı izle Tivibu Spor

Rusya Premier Lig'in 13. haftasında Zenit, Petrovsky Stadı'nda Ural ile karşılaşacak. Zenit Ural maçı canlı izle seçeneği ile Tivibu Spor kanalından ücretsiz yayınlanacak.

Zenit Ural maçı canlı izle Tivibu Spor
Zenit Ural maçı canlı izle Tivibu Spor
Bu içerik 1139 kez okundu.
Reklam

Rusya Premier Lig'de 13. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Andre Villas Boas'ın Zenit'i, Ural karşısında ligde aldıkları kötü sonuçları unutturup yeniden liderlik savaşına yakınlaşmak için çok önemli bir mücadele verecek. Zenit Ural maçı canlı izle Tivibuspor kanalından 90 dakika şifresiz olarak yayınlanacak. Zenit Ural maçının tüm detaylarını www.haber888.com 'dan okuyabilirsiniz.

 

 

Zenit Ural maçı canlı izle Tivibu Spor 

Rusya Premier Lig'in 13. haftasında oynanacak Zenit st. Petersburg Ural karşılaşması 21 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 15:30'da başlayacak. Hakem Sergei Karasev'in düdük çalacağı zorlu mücadele Tivibuspor kanalından naklen yayınlanacak.

Zenit, ligde son hafta Lokomotiv Moskova deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak liderlik ayrışında 4. sıraya kadar geriledi. Ancak mavi beyazlılar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı tüm maçları kazandı ve gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Güçlü Lyon deplasmanında 3-1 kazanmaları bile bu lige ne kadar konsantre olduklarının göstergesi diyebiliriz. Özellikle Brezilyalı yıldız Hulk muhteşem performansı ile büyülemeye devam ediyor.

Ural ise ligde orta sıralarda olan bir takım. İnişli çıkışlı bir garfik çzidiklerini söyleyebiliriz. Zenit karşısında olası 1 puan için sahada olacaklar ancak bu savunma dizilişi ile işleri çok zor.

Zenit Ural maçı canlı izle seçeneği ile Tivibu Spor kanalından naklen yayınlanacak.

Zenit Ural Rusya Ligi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023