Isaksson: Kariyerimle gurur duyuyorum

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın başarılı file bekçisi Andreas Isaksson, "Kariyerimle gurur duyuyorum." dedi.

Isaksson: Kariyerimle gurur duyuyorum
Isaksson: Kariyerimle gurur duyuyorum
Bu içerik 579 kez okundu.
Reklam
Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın başarılı file bekçisi Andreas Isaksson, ″Kariyerimle gurur duyuyorum.″ dedi.

Kasımpaşa'nın kalecisi Andreas Isaksson, fifa.com'a özel açıklamalarda bulundu. Kariyeriyle gurur duyduğunu vurgulayan Isaksson, ″Yaptığım hiç bir tercihten dolayı pişmanlık duymadım. Şu ana kadar gayet iyi bir kariyere sahip oldum ve henüz bitmedi.″ diye konuştu.

Isaksson, Kasımpaşa'nın bu sezon az gol yemesiyle ilgili olarak ise ″Dünyanın en iyi kalecisi olsanız bile önünüzdeki oyuncular doğru şekilde defans yapmıyorlarsa elinizden bir şey gelmez. Fakat bu sezon takım olarak gayet iyi defans yapıyoruz ve bunu da sahaya yansıtıyoruz.″ şeklinde konuştu.

Kasımpaşa'nın genç bir takım olduğuna vurgu yapan Isaksson, ″Çok eski, köklü bir kulübüz. Ama tesisler yeni ve yapılanma modern. Kulüp, Türk futbolundaki büyük takımlardan biri olmak istiyor ve bunu yapacak güce sahip.″ dedi.

Isaksson, Türkiye Ligi ile alakalı olarak yaptığı değerlendirmede ise ″Artık Türkiye'de sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kariyerli oyuncular gelmiyor, diğer takımlar da kariyerli oyuncuları getirtebiliyor. Mesela Samuel Eto'o Antalyaspor'a geldi.″ açıklamasında bulundu.
CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023