Aatif Chahechouhe: Beşiktaş'tan çekinmiyoruz

Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Medicana Sivasspor’un orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, "Ligde hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Beşiktaş´tan da çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Aatif Chahechouhe: Beşiktaş'tan çekinmiyoruz
Aatif Chahechouhe: Beşiktaş'tan çekinmiyoruz
Bu içerik 719 kez okundu.
Reklam
Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Medicana Sivasspor’un orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, ″Ligde hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Beşiktaş´tan da çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız.″ dedi.

Beşiktaş maçının büyük bir müsabaka olacağını belirten Aatif Chahechouhe, ″Yoğun bir çalışmayla ve tempoyla hazırlıklarımıza başladık. Kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Takımımızın durumu şu anda çok iyi. Hiç belli de olmaz kazanabiliriz.″ diye konuştu.

Beşiktaş karşısında tüm güçlerini sahaya yansıtmaya çalışacaklarını kaydeden Aatif Chahechouhe, ″Ligde hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Beşiktaş’tan da çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız.″ ifadesini kullandı.

'Beşiktaş maçında gol atacak mısın?' sorusu üzerine ise Aatif Chahechouhe, ″Bireysel olarak konuşmaya gerek yok. Takım olarak bir mücadeleye gireceğiz. Puan durumunda kırmızı hattan da çıkmamız lazım. Beşiktaş karşısında elimizden geleni yapacağız.″ dedi.

Fas Milli Takımı'na çağrılmamasının kendisinde bir moral bozukluğuna neden olmadığını da belirten Aatif Chahechouhe, ″Son haftalardaki performans düşüklüğünden dolayı milli takıma çağrılmadım. Bir taraftan da daha iyi oldu, Sivasspor ile yoğun tempoyla çalışmaya devam ediyorum.″ sözlerini kullandı.
CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023