‘Ankara’da alınacak avantajlı bir skor, Minsk’te turu geçmemizi sağlayacaktır’

Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı Başantrenörü Serdar Eler, Avrupa Kupa Galipleri Kupası 3. turda karşılaşacakları BNU-Belaz Minsk maçında önemli bir galibiyet beklediklerini söyledi. Eler, "Ankara’da alınacak avantajlı bir skor, yurt dışında Minsk’te turu geçmemiz için bir avantaj sağlayacaktır." dedi.

‘Ankara’da alınacak avantajlı bir skor, Minsk’te turu geçmemizi sağlayacaktır’
‘Ankara’da alınacak avantajlı bir skor, Minsk’te turu geçmemizi sağlayacaktır’
Bu içerik 862 kez okundu.
Reklam
Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı Başantrenörü Serdar Eler, Avrupa Kupa Galipleri Kupası 3. turda karşılaşacakları BNU-Belaz Minsk maçında önemli bir galibiyet beklediklerini söyledi. Eler, ″Ankara’da alınacak avantajlı bir skor, yurt dışında Minsk’te turu geçmemiz için bir avantaj sağlayacaktır.″ dedi.

Bayanlar Süper Lig’in lideri Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı Avrupa Kupa Galipleri Kupası 3. turda Pazar günü saat 17.00’da karşılaşacağı BNU-Belaz Minsk maçı öncesi kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, başkan yardımcıları, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular katıldı.

Toplantıda konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayan hentbol takımının geçen sene hem Türkiye Kupası’nı hem Türkiye ligini kazanarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeye hak kazandığını hatırlattı. Yaşar, ″Önümüzdeki Pazar günü Belarus’la bir maçımız var. İnşallah onu başarıyla oyuncu arkadaşlarımız Türkiye’ye kupada güzel bir sonucu elde etmeleri için var güçleriyle çalışacaklardır. Şu anda ligde de yenilgisiz tek takım Yenimahalle Belediyesi olarak. Yenimahalle Belediyesi hentbol takımı çok uzun maziye dayanmıyor, iki senedir bu konuda çalışmalarını yapıyor. Ama önemli başarılar elde etti. Girdiğimiz günden itibaren Ankara’mızı liglerde bu sene hem Türkiye kupasında hem de Türkiye liginde tek başarıyı getiren takım olarak yerini aldı. Bu da bize gurur veriyor. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden beri hem sporda hem sosyal alanda vatandaşlarımıza hizmet yapmak için alt yapılarını hazırlıyoruz.″ ifadelerini kullandı.

“ANKARA’DA ALINACAK İYİ BİR SKOR MİNSK’TE TURU GEÇMEK İÇİN AVANTAJ SAĞLAYACAKTIR”

Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Serdar Eler, 15 Kasım Pazar günü oynayacak olacakları Belarus Minsk maçında önemli bir galibiyet beklediklerini söyledi. Eler, ″Takdir edersiniz ki iki aşamalı bir müsabaka. Ankara’da alınacak avantajlı bir skor, yurt dışında Minsk’te turu geçmemiz için bir avantaj sağlayacaktır. Böyle bir avantajı Ankara’da oynamakla sağlamayı düşünüyoruz. Bu konuda takımda arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarımızda bir problemimiz yok. Bir oyuncumuzun ufak tefek sakatlığı var. Onun dışında takımda önemli bir sakatlık yok. Bu müsabakaya hazır olduğumuzu düşünüyoruz.″ diye konuştu.

“PAZAR GÜNÜ DE ANKARALI SPORSEVERLERİ TAKIMIMIZA DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ”

Basın mensuplarının ilgisine teşekkür eden Eler, ″Tabi burası sadece burası için değil. Geçen sezondan itibaren özellikle Ankara’daki spor sayfalarında layıkıyla yer aldığımızı düşünüyorum. Benim spor yaptığım dönemlerde kıskanabileceğimiz kadar basın desteği var. Pazar günü de Ankaralı sporseverleri takımımıza destek olmaya bekliyoruz.″ şeklinde konuştu.

“AVANTAJLI BİR SKORLA BEYAZ RUSYA’YA GİDERSEK TURU ATLARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ”

Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı kaptanı Yeliz Özel ise takım olarak bu maça odaklandıklarını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: ″Takım olarak inşallah Pazar günü üstümüze düşen, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Rakibimiz kolay bir rakip değil bunu kabullenmek lazım. Ama tabi ki ne kadar avantajlı bir skorla Beyaz Rusya’ya gidersek turu atlarız diye düşünüyoruz. Maçı kazanıp Ankara’ya tur atlayarak dönmek istiyoruz.″
CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023