Full HD Animasyon Keyfi

Full HD Animasyon Keyfi
Full HD Animasyon Keyfi
Bu içerik 622 kez okundu.
Reklam

 

Full HD Animasyon Keyfi


 

 

Boş geçen vakitlerimizi doldurmak için yaptığımız en iyi şeydir film izlemek. Peki sizler için ilk tercih hangi film türünden yana? Animasyon ise doğru yerdesiniz! Fulltimehdfilmizle.com ailesi olarak sizler için birbirinden enfes animasyon filmlerini bir araya getirdik. Çizgi film dendiğinde akla her ne kadar Buggs Bunny, Tom ve Jerry, Heidi gibi çocuk seviyesinde animasyonlar gelse de animasyonlar her yaş türünden izleyiciye hitap eder ve gerçek hayatta olan veya olmayan her şeyi konu edinebilir. Ayrıca oldukça eğlencelidir de. Çizimleri ve kurgusu oldukça etkileyicidir. Yediden yetmişe her insanı eğlendirir ve hatta eğlendirirken aynı zamanda düşündürücüdür.

Bizce animasyon sinema tarihindeki hiç bir karakter Buz Devri'ndeki meşe palamudunun peşinde koşan Scrat kadar eğlendirmemiş, Yukarı Bak animasyonundaki Carl kadar üzmemiştir. Animasyon dipsiz bir kuyu gibi daldığınızda çıkması çok zor olan bir tutkudur. Bizler sizin bu tutkulu anınızda yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz ve tam 120 animasyon filmini beğenilerinize sunuyoruz.

Luca’nın yaramazlığı ile okyanusun derinliklerinden yüzeye çıkıp oradaki hayatın heyecanını birlikte yaşamaya ne dersiniz? Yer yüzünde bulunan bambaşka bir hayat ve başrolünde meraklı bir deniz canavarı olan Luca!

Sabahları erkenden kalkıp televizyon başına geçtiğimiz uğruna gerekirse aç kaldığımız efsane çizgi film Tom ve Jerry yine bildiğimiz gibi. Tek fark bu sefer sinema perdesinde ve tabi ki fulltimehdfilmizle.com’da.

Ailem Robotlara Karşı ile 1 saat 25 dakika ekrandan gözlerinizi alamayacaksınız. Bazen duygular, bazen de kahkahalar şelale olacak. Teknolojiye karşı ve teknolojiden tamamen uzak bir baba ve bunun aksine küçük yaşından beri kısa filmler çeken Ketie! Çıktıkları uzun yolda ise robot istilasının olması baba için ne kadar zor tahmin ediyorsunuz diye düşünüyoruz. Hele de kurtulmak için iş başa düşmüşse!

Yuvalarında mutlu mesut yaşarken evleri yılbaşı ağacı tasarlayan bir firma tarafından keşfedilen üç küçük sincaba ne demeli? Alvin ve sincaplar.. Tutku dolu eğlenceli bir macera. Firma tarafından müzik piyasasının göbeğine gönderilen ağaç ve içindeki sincapların yaşadığı maceralar. Soluksuz izleyeceğiniz animasyonların arasında. 4k film izle kategorisinden dilediğiniz animasyon filmini kolayca seçebilirsiniz.

Bizler bu birbirinden güzel, birbirinden eğlenceli animasyonları bir araya getirirken çok eğlendik. Umarız ki sizler de eğlenirsiniz. İyi seyirler!

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023