Anneye Düşkün Erkeklere Dikkat

Anneye Düşkün Erkeklere Dikkat

Bu içerik 1143 kez okundu.
Reklam

Annesine düşkün olan erkeklere iyi tarafından bakarsak, annesine son derece düşkün olan erkekler, eşlerine diğer erkeklerden daha çok saygı duyar ve gösterirler. Annesini düzenli olarak arayan ve doğum gününü kaçırmaksızın kutlayan erkekler aynı ilgiyi belki daha da fazlasını size de gösterecektir.

 

Anneleriyle her şeyi paylaşan erkekler, siz de dahil olmak üzere bütün kadınlarla sağlıklı iletişim kurma becerisine sahiptirler. Ayrıca ana kuzusu olan erkekler geleneklerine de bağlı olur bu da bu yapıdaki erkeklerin annelerinin gelenekleri sürekli canlı tutmak adına fazlaca enerji harcamasına neden olabilir. Yani bu demek oluyor ki bir çok bayramda annesinin bütün hazırlıkları yapacağı ve sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmayan bir durum ortaya çıkabilir. Yani bu şekilde bakılınca son derece avantajlı bir durumdur.

 

Peki böyle bir erkekle karşı karşıya kaldığınızda bir ilişki durumunda ne yapmalısınız? İşte bu soruya cevap verecek olan yazımızın devamı; Annesine son derece düşkün olan bir erkekle ilişki yaşıyorsanız asla ve asla annesiyle rekabet etmeye kalkmayın. Yapacağınız en iyi şey ve davranış onun annesiyle arkadaş olmaya uğraş vermenizdir. Partnerinize kesinlikle annesi hakkında dedikodu yapmayın. Annesi sizinle ilgili olarak ona da olumsuz şeyler anlatıyorsa partnerinize bu diyalogları size aktarmaması gerektiğini vurgulayın. Zaten düzgün ve aklı başında bir erkekse bu laf taşıma işini yapmayacaktır.

 

Kendi ilişkiniz dahilinde bir sınır belirleyin ve bunu aşmayın. Eğer annesini yalnız bırakmamaya çabalayan bir partneriniz varsa ona da sizin bir aile olduğunuzu, bu sebeple size ait olan evde ikinizin daha fazla zaman geçirmek istediğinizi belirtin ve bunu zaman zaman hatırlatın. Partnerinize annesine psikolojik olarak yanlış davrandığını anlatmaya çalışmayın çünkü bu ters bir tepkiye neden olabilir. Bunu yapmak yerine partnerinize annesiyle olan irtibatını sınırlı tutma konusunda destek olun. Öyle ki akıllı bir erkek size, annesinin kendi üstünde bir takım psikolojik baskı uyguladığını belirtirken ve gerçek olanın siz olduğunu söylerken diğer yandan annesine de artık bir aile sahibi olduğunu anlatmayı başaracaktır. Bu durumda ne sizin ne de annesinin düşmanlığını kazanacaktır. Enerjinizi ve yapmaya çalıştığınız davranışları olumlu tutarak annesiyle iş birliği halinde olabilirsiniz. Böyle bir durumda annesini çok seviyor olan partneriniz, eşiniz ya da sevgiliniz annesiyle sizin arkadaş olduğunuzu gördüğünde size olan sevgisi ve ilgisi de daha fazla artacaktır.

 

Eşinizin, partnerinizin ya da sevgilinizin annesiyle böyle bir ilişki kurmanız hem psikolojik savaşın sonunu getirecek, sizi mutsuz bir ilişkiden uzak tutacak hem de ilişkinizi daha sağlıklı ve mutlu kılacaktır. Unutmamalısınız ki, o partnerinizin annesidir, bugün olmasa da bir gün annesini tercih edebilir noktaya gelebilir. Bu durumda gelecek hayalleri kurduğunuz, yaşlanmayı planladığınız adam elinizden birden gider. Ayrıca yapılacak o kadar basit davranışlar varken böyle bir sona ulaşmayı kimse istemez. Evinizde eşinizle birlikte program yaparken, arada sırada annesini de bu planlara ortak etmek, birlikte hafta sonu yemeği yemek ya da dışarıda bir pazar kahvaltısına çıkmak hem sizi hem de onları mutlu edecektir. Böylece 15 günde bir düzenleyeceğiniz böyle bir organizasyonda annesi sizin yakanızı bırakacak, siz de güzel ilişkinize devam edebilir noktada olacaksınız.

 

Eğer ruh eşiniz olduğuna inanıyorsanız, onunla yaşlılık hayalleri kuruyorsanız onun en değerli varlığı olan annesini görmezlikten gelmek yerine hayatınızın da tam merkezine taşımadan birlikte planlar hazırlayarak mutlu bir gelecek inşaa edebilirsiniz. Bu çok da zor değil.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023