Modern Duvar Kağıtları

Modern Duvar Kağıtları

Bu içerik 1073 kez okundu.
Reklam

Evinizin bu halini uzun süredir kullanıyorsunuz ve de artık sıkıldınız değil mi? Halbuki mobilyalarınız da henüz yeni ancak siz evinizin bir bölümünde değişiklik yapmak istiyorsunuz. Kullandığınız aksesuarları değiştirmek de işe yaramıyor artık. O zaman size hem daha az masraflı hem de evinizde neredeyse köklü bir değişikliğe sebep olacak modern duvar kağıtları önerelim. Evinizin bir odasında ya da bir köşesinde kullanacağınız duvar kağıtları evinizin havasını hemen değiştirecek aynı zamanda neşeli, hoş ve zarif ortamlar sağlayacak. Çok çeşitli desen ve renklerde bulabileceğiniz duvar kağıtları sürekli kendini yenileyerek modern yapılanmasını sürdürüyor. Duvarlarınız farklı duvar kağıtlarıyla yeniden hayat bulurken, siz de istediğiniz değişikliği yapmış olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Kendi evinizde kendi farkınızı ve tarzını yaratmanıza fayda sağlayacak olan duvar kağıtları, sürekli yenilenerek sektörde trend olmayı sürdürüyor.

Artık günümüzde kolayca uygulanan, sonrasında sökülebilen, uğraştırmadan temizliği yapılan, su geçirmeyen, kir tutmayan ve rutubete dayanıklı olarak üretilen duvar kağıtları evinizde göz dolduran ve çok beğenilen bir hava yaratacak.

Tabii şunu unutmamak gerekir ki, salonda ya da başka bir mekanda desenli bir duvar kağıdı uygulayacaksanız eğer, mobilyalarınızla uyumu da kaçırmamalısınız. Kombin yalnızca kıyafetlerimizde değil, hayatımızın her alanında yerini koruyor. Renk ve desen seçiminizi de salonun büyüklüğüne oranla tercih etmek de gerekiyor. Çünkü yanlış kullanılacak duvar kağıdı küçük bir odayı daha baskın ve sıkıcı hale getirirken doğru kullanımla küçük oda birden aydınlık ve ferah da olabilir ki, istenen durum budur. Eğer duvar kağıdı uygulayacağınız salon ya da oda büyükse daha şanslısınız. Çünkü bu durumda daha radikal kararlar alabilirsiniz. Büyük desenler uygulayabileceğiniz gibi, çarpıcı renkler de kullanabilirsiniz. Çarpıcı renkleri salonun ya da odanın tümünde değil de yalnızca bir duvarda, bir nişin fonunda kullanmakta fayda vardır ki gözü yormasın mekana yalnızca biraz hareket ve neşe katsın. Küçük odalar ve salonlarda ise mekanın daha geniş gözükmesi için çok öne çıkmayan desenlerden açık renk olanları tercih etmeniz iyi olur.

Duvar kağıdı uygulanacak alanın yaşam alanınız, arkadaşlarınızı, misafirlerinizi ağırlayacağınız hoş vakitler geçireceğiniz alanlar olacaktır onun için bir anda karar vermek yerine salona ve size uygun duvar kağıdına karar vererek uzun süre kullanımını sağlamak yararınıza olacaktır. Çünkü tercih edeceğiniz desenler önem taşıyor ve bu durum sizi yormamalı, enerjinizi almamalı tarzda olmalıdır. Aksine sizi dinç ve enerjik tutacak aynı zamanda huzur verecek ortamlar yaratmalısınız. Son yılların en moda duvar kağıtlarından biri de taş desenli duvar kağıdı. Bu modeli salonunuzun bir duvarında değerlendirebilir, mekanın havasını değiştirebilirsiniz. Kabartmalı duvar kağıtları da doğal renk özellikleri ve görünümleriyle mekana farklılık yaratacaktır.

Günümüz teknolojisi ile şekil değiştiren duvar kağıtları artık su geçirmez ve kolay temizlenebilir yapısıyla organik duvar kağıdı da üretiliyor. Böyle bir duvar kağıdı tercihi de hem duvarlarınızda hem de sizde sağlıklı mekanlar oluşturacaktır. Salonunuzu ya da odanızı renklendirecek, güneş ışıklarına karşı korunaklı, canlı, kaliteli ve desenli duvar kağıtları, mekanınıza canlılık ve anlam katacaktır. Göz alıcı desenler nefes aldırırken, uzun seneler de doğal rengini koruyarak size mutluluk verecektir.

 

Eğer salonunuzda şömine varsa ya da böyle bir kiriş bu alanı değerlendirebilirsiniz. İşte bu alanda çılgınlık yapmak serbest olabilir. Küçük ve kısıtlı olan ancak göze çarpan olacak olan alanda istediğinizi yapabilirsiniz. Ama böyle bir tercihte geri kalan duvarlar son derece sakin ve sade olmalıdır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023