Estetik Göğüs Ameliyatı sonrası emzirme dönemi

Estetik Göğüs Ameliyatı sonrası emzirme dönemi

Bu içerik 45310 kez okundu.
Reklam

Günümüzde göğüs ameliyatları çeşitli hastalıklardan ya da göğüste bulunan herhangi bir kitlenin alınması ile yapıldığı gibi son yıllar da sıklıkla rastladığımız estetik bir göğse sahip olabilmek için de ameliyatlara başvurulmaktadır. Estetik göğüs ameliyatı sonrası emzirme dönemi nasıl olur? Bu operasyonlar sonrasında hamile kalan kadın doğum sonrası bebeğini emzirebilir mi? ya da bu konuda dikkat etmesi gereken hususların neler olduğunu sizler için araştırdım ve yazdım.

 

Estetik görünüm amacıyla yapılmış ameliyatlardan sonra ameliyatın uygulandığı kişilerin emzirme döneminde bebeklerin beslenmeleri ameliyatın türüne ve tekniğine göre değişkenlik gösterir. Özellikle meme küçültme operasyonlarında anne adayının süt üreten yapısının, meme dokusunun ve yapısının, süt kanallarının, sütün meme ucundan dışarı çıkmasını sağlayan meme ucunun zarar görebileceğini ve bu nedenle emzirmenin gerçekleşemeyeceğini savunurken özellikle de meme ucunun yerinin değiştirilmesi gibi durumlarda emzirme kesin olarak mümkün olmaz. Ancak oluşumuna meme dokusunun, kanalların ve meme ucunun zarar görmediği basit ve küçük operasyonlarda küçültme gerçekleşse dahi emzirme gerçekleştirilebilir. 

 

Ünlü Profesörler günümüzde meme küçültmede kullanılan interieur pedikül yöntemi ile meme ucunun ve süt kanallarının bazı kısımlarının korunabileceğini ve böylelikle annenin sorunsuz bir şekilde emzirmeyi gerçekleştirebileceğini söylüyor. Ameliyat sonrası göğüs altında Ufak da olsa ten renginin değişmesi ve t harfi şeklinde görünüm küçük dikiş izinin bulunması hanımlarda hoşnutsuzluğa neden oluyor. Kiminde hiç belli olmaz Kendi Bir Başkasında belirginlik göstererek can sıkıcı bir görüntüye neden olabilir. Sonuç olarak bu ameliyatlar hangi tür Ve yöntem kullanılarak yapılırsa yapılsın annenin bebeğini Tam manasıyla sağlıklı bir şekilde beslemesine engelliyor ve bebeğin gelişimi için farklı bir metot uygulayarak annenin emzirmesi kısıtlanıyor.

 

Meme büyütme operasyonlarında isim genellikle meme yapısı ve dokusu zarar görmeyecek uygulama göğüs altı koltuk altı veya göbekten yapıldığı için süt bezlerini dokunulmaz ve böylelikle emzirmeyi gerçekleştiren hiçbir zarar Arar görmeyerek süt kanalları bu durumdan etkilenmez silikon protez anne ve bebek sağlığına olumsuz etkilemez. 

 

Emzirme anne adayının Bebe ile arasındaki bağı kuvvetlendiren ve bebeğin beslenmesine eşsiz söz katkı sağlayan bir etkendir. Her anne dünyaya getirmiş olduğu yazmıyor besleyerek büyütmek ister ve bu durumu hiçbir şeyin değiştirmesine izin vermez. Bu sebeple siz bayanlar estetik görünümünüzü düşünürken ileride sizlere sıkıntı doğurabilecek olan durumlardan kaçınmalı ve Dünyaya getireceğimiz yeni bi Rain sorumluluğunu üzerimizde taşımalisiniz. Sütün oluşabilmesi için gereken çeşitli hormonların salgılanarak salınması bebeğin en iyi başladığı andan itibaren sistemin doğru çalışarak annenin göğsünden süt gelmesi sağlanmalıdır. Göğüs büyütme operasyonları kullanılan protezlerin markası da çok önemlidir hem insan sağlığı hem de bebek gelişimi baz alındığında en kaliteli protez seçmede ve bu protezi emzirme döneminde de çıkarma gibi bir durum söz konusu konusu olmadan kullanabilirsiniz. Kısa süren silikon göğüs işlemi seçiminizi doktorunuzun tavsiyesi ile gerçekten nasıl bir görünüm kazanmak istediğinize karar vermeniz ile gerçekleştirilir.

 

 

Istediğiniz Göz şekline göre Damla protez ya da yuvarlak protez seçebilirsiniz. Damla protez ile dik ve destekli görünüme sahip göğüslere sahip olurken yuvarlak protez ile basık yaygın bir görünüm elde edebilirsiniz. Hangi protezi seçerseniz seçin her zaman dikkat etmeniz gereken konu bir evlat sahibi olduğunu da bebeğinizi emzirerek besleyip istemeyeceğiniz olmalıdır. Özellikle göğüs küçültme operasyonlarında göğüs boyutunu uzun aşırı küçülmesini istemek yerine süt ve süt bezlerini Zerrin Özer'in içilmemesini azalmalı ve buna göre doktorunuzun tavsiyesi ile göğüs küçültme operasyonlarını gerçekleştirmelisiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023