Göğüs Estetiği ve Dikleştirme Uygulamaları

Göğüs Estetiği ve Dikleştirme Uygulamaları

Göğüs Estetiği ve Dikleştirme Uygulamaları
Göğüs Estetiği ve Dikleştirme Uygulamaları Harun Baskan
Bu içerik 5513 kez okundu.
Reklam

Göğüs Estetiği  günümüzde birçok bayanın tercih ettiği ve oldukça başarılı neticeler elde ettiği bir cerrahi işlemdir. Son zamanlarda doktorumuzun da belirttiği üzere bu alanda olan aşırı atış ve isteğin en önemli nedeni de teknolojinin gelişmesi ve buna bağlı olarak da göğüs estetiği ve diğer estetik uygulamalarda da uygulama sonrası olan dönemin son derece iyileştirilmiş olmasıdır. Eskiden göğüs estetiği yaptırmış olan bir hasta uygulama sonrasında oldukça ağrı ve acı çekerken şimdi ise hastalar 2 gün içerisinde taburcu olup ilerine bile kolaylıkla dönebilmektedir. Bu durum da dolayısı ile kişilerin bu alanda daha güvenle ve isteyerek talep oluşturmasını sağlamaktadır.

Meme Dikleştirme operasyonunda da diğer cerrahi uygulamalar gibi en önemli detay hekiminiz ile isteklerinizi açık bir şekilde paylaşmanızdır. Dolayısı ile doktorlar ile yapılan birebir özel görüşmelerde bu durum son derece önem taşımaktadır. Çünkü kimi zaman hastaların istedikleri görüntü maalesef ki sağlık açısından ya da doğru görünüm açısından sizler için uygun olmayabilmektedir. Meme dikleştirme operasyonunda hastalara genellikle genel anestezi uygulanmaktadır. İşlem süresi ise 2 ile 3 saat arasında değişkenlik göstermekle birlikte, sorunsuz geçen işlemlerin ardından hastalarımız 2 gün içerisinde taburcu olabilmektedir. Dikişler ise 7-12 gün arasında alınır. Ayrıca göğüslerde genellikle 2-3 hafta kadar hafif şişlik ve gerginlik olması da son derece normaldir.

Meme Dikleştirme Fiyatları hakkında da gerekli bilgiyi öncelikle doktorumuz Leyla Arvas ile yapacağınız görüşme sonrasında alabilirsiniz. Kişilere yapılacak olan her cerrahi girişimin fiyatlandırması farklı olacağından hastalarımıza genel bir fiyat tablosu maalesef ki sunamamaktayız. Bu nedenle hastalarımız Leyla Arvas'ın kendi kliniğinde ön görüşme ve muayene olarak gerekli bilgiyi ve meme dikleştirme fiyatları hakkında da detaylı bilgiyi alabilmektedir. Ayrıca hekimimiz ile görüşmek ve muayene olmak için de internet sitemizde yer alan 0530 068 44 33 numaradan ya da www.drleylaarvas.com adresimizde yer alan iletişim formundan bizlere ulaşarak dilediğiniz zaman için randevularınızı oluşturarak sizler de ailemize dahil olabilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023