Başkandan öğrencilere gezi sözü

YALVAÇ Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) başarılı olacak öğrencileri Çanakkale gezisine götürme sözü verdi

Başkandan öğrencilere gezi sözü
Başkandan öğrencilere gezi sözü
Bu içerik 1972 kez okundu.
Reklam

YALVAÇ Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) başarılı olacak öğrencileri Çanakkale gezisine götürme sözü verdi.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, yarın yapılacak YGS öncesi öğrencileri motive edecek bir sürprizi açıkladı. YGS'de başarılı olacak öğrencilere Çanakkale Şehitliği'ni gezme fırsatı vereceğini belirten Başkan Tütüncü, "600'e yakın öğrencimiz ilçemizden bu sınava girecek. Öğrencilerimizin bu sınavda başarılı olmaları için anlamlı bir sürpriz hazırladık. Pazar günü yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilerimizi sayıya bakmaksızın Çanakkale gezisine göndereceğim" dedi.

Öğrencileri hem motive etmek hem de milli duyguları tazeleyip, vatanı canları pahasına koruyan aziz şehitleri ziyaret etmeleri sağlamak istediklerin vurgulayan Başkan Tütüncü, "Bu anlamlı geziye katılmak isteyen öğrencilerimizin tek yapacakları sınavda başarılı olmak. Sınava girecek tüm öğrencilerimize üstün başarı diliyor ve tüm öğrencilerimizin sınavda başarılı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

 

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023