TEOG şampiyonlarına çeyrek altın

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler, Kaymakam Bekir Atmaca tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi

TEOG şampiyonlarına çeyrek altın
TEOG şampiyonlarına çeyrek altın
Bu içerik 1251 kez okundu.
Reklam

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler, Kaymakam Bekir Atmaca tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplan Sadık Eliyeşil, Ayşe Mirici, SEV ve Bahar Ortaokullarında öğrenim gören 6 öğrenci, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ile Kaymakam Bekir Atmaca'yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Atmaca, öğrencilerin başarısında ailelerin, okul yöneticileri ve öğretmenlerin büyük payı olduğunu söyledi. Öğrencileri, ailelerini ve eğitimcileri kutlayan Kaymakam Atmaca, şunları söyledi:

"Sınav kuşkusuz her şey değil, iyi bir gelecek için önemli bir göstergedir. Sizler şehrimizin gururu oldunuz. 2'nci sınavda da aynı başarıyı göstereceğinize inanıyoruz. Bu sınavlar hayatın ilk basamaklarıdır. Gelecekte ülkemizi yönetecek, en etkili makamlara gelecek olanlar bugünün öğrenci gençleri olarak sizler olacaksınız."

Milli Eğitim Müdürü Demir de öğrencileri, ailelerini ve eğitim camiasını kutlayarak, TEOG sınavlarında gösterilen başarının önümüzdeki sınavlarda da gösterileceğine inandığını ifade etti.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023