Okul sporları satranç müsabakaları

KIRIKKALE'de okul spor faaliyetleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İdari Bina ve Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen Okul Sporları Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç il birinciliği müsabakaları yapıldı

Okul sporları satranç müsabakaları
Okul sporları satranç müsabakaları
Bu içerik 1150 kez okundu.
Reklam

KIRIKKALE'de okul spor faaliyetleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İdari Bina ve Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen Okul Sporları Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç il birinciliği müsabakaları yapıldı.


Toplam 225 sporcunun katıldığı, Okul Sporları Satranç müsabakalarında renkli ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Ödül Töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Müsabakalarda çocuklarını desteklemek ve çocuklarını müsabaka süresince yalnız bırakmayan velilere teşekkür ederek. “Çocuklarınızın serbest zamanlarını daha etkin kullanmaları için çocuklarımızı spora yönlendirelim. Boş zamanlarını bilgisayar ve televizyon karşısında geçirmemeleri gerekir. Spor içinde her zaman tesislerimizin kapıları açıktır" dedi.


Ünlü, satranç turnuvası sonunda turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik etti, grup müsabakalarına katılacak sporculara başarılar diledi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023