Dalaman'da eğitime üçlü destek

MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'ndeki Belediye, Dalaman Hava Meydan Komutanlığı ve bir hayırseverin işbirliğiyle Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yenilenerek ihtiyaçları giderildi

Dalaman'da eğitime üçlü destek
Dalaman'da eğitime üçlü destek
Bu içerik 1027 kez okundu.
Reklam

MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'ndeki Belediye, Dalaman Hava Meydan Komutanlığı ve bir hayırseverin işbirliğiyle Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yenilenerek ihtiyaçları giderildi.


Hayırsever işadamı Gökhan Naycı, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'ndaki iki sınıfın iç donanımını yenilerken Dalaman Belediyesi ve Dalaman Hava Meydan Komutanlığı işbirliğinde ekipman ve bahçe düzenlemesi desteği verildi. Yenilenen sınıfların açılışına Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Dalaman Garnizon Komutanı Hava Kıdemli Albay Murat Selçuk Çol, CHP'li Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Emniyet Müdürü Mehmet Çaribaş, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Yüzbaşı Erhan Turgut, Deniz Hava Filo Komutanı Mehmet Akkuyu, CHP İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, işadamı Gökhan Naycı, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.


Kaymakam Yılmaz Şimşek, kurdele kesiminin ardından "Gerek Belediyemizin gerek ise Hava Meydan Komutanlığı'nın desteklerini takdir ediyorum. Hayırsever işadamımız ise bir hafta içerisinde bu eksiklerimizi tamamladı. Çok teşekkür ediyorum" dedi.


İşadamı Gökhan Naycı, 2 özel eğitim sınıfının donatımı ile birlikte 2 sınıf dolabı, perde, laminant parke döşenmesi, sıra ve öğretmen kürsülerinin alınmasını sağladı. Dalaman Hava Meydan Komutanlığı fen ve teknoloji sınıflarının donanımı, sınıfların alt yapıları ve elektrik tesisatlarını yenilerken Dalaman Belediyesi ise Atatürk Köşesi, 2 adet tekerlekli sandalye, öğrencilerin formaları, 3 sınıfın laminant parkesi ve bahçe düzenlenmesini üstlendi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023