Matematik yarışması birincisine çeyrek altın

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde ortaokullar arası Matematik Yarışması'nda birinci olan Fatih İleri, Kaymakam Faik Arıcan tarafından altınla ödüllendirildi

Matematik yarışması birincisine çeyrek altın
Matematik yarışması birincisine çeyrek altın
Bu içerik 971 kez okundu.
Reklam

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde ortaokullar arası Matematik Yarışması'nda birinci olan Fatih İleri, Kaymakam Faik Arıcan tarafından altınla ödüllendirildi.

Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik Matematik Yarışması düzenlendi. Yarışmanın ardından dereceye girenler için Öğretmen Evi'nde tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, İlçe Müftüsü Davut Çalışkan ile öğrenciler katıldı.

Törende Kaymakam Faik Arıcan, yarışmanın birincisi Ali Çetinkaya Ortaokulu öğrencisi Fatih İleri'yi çeyrek altınla ödüllendirdi. Derece yapan diğer öğrenciler de ödüllendirildi.

Törende konuşan Kaymakam Faik Arıcan, "Matematik Yarışması adı altında bu programı düzenliyoruz. Ama yarışma tabiri bazen insanlara rahatsızlık verebiliyor. Bizim buradaki amacımız çok da sevilmeyen bir dersi, çok da yapılmayan bir etkinliği ilçemizde benimseterek yaygınlaştırmak ve bu derse olan ilgi ve alakayı artırmaktır" dedi.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023