Öğrenciler boyama yaparak güvenli yaşamı öğrenecek.

KUMLUCA'da güvenli toplum olgusunun küçük yaşta edinilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamında anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine boyama kitabı ve eğitim seti dağıtıldı

Öğrenciler boyama yaparak güvenli yaşamı öğrenecek.
Öğrenciler boyama yaparak güvenli yaşamı öğrenecek.
Bu içerik 850 kez okundu.
Reklam

KUMLUCA'da güvenli toplum olgusunun küçük yaşta edinilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamında anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine boyama kitabı ve eğitim seti dağıtıldı.

Kumluca Kaymakamlığı, belediye, emniyet müdürlüğü ile esnaf ve sanatkarlar odası tarafından ortak projeyle hazırlanan boyama kitapları ve eğitim setleri, Salur İlkokulu'nda düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı. Törene, Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkan vekili Halil Karataş, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, milli eğitim şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, güvenli toplum olgusunun küçük yaşta çocuklarda edinilmesini sağlamak adına, değişik kurumların destekleriyle proje hazırlandığını, bu proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu Amirliği tarafından ilçedeki 2 bin 500 anaokulu ve birinci sınıf öğrencisine boyama kitabı ve eğitim seti dağıtılacağını söyledi. Bu setlerin yanında polisler tarafından belirlenen takvime göre okullarda öğrencilere çeşitli çizgi film ve slayt gösterileriyle trafik ve toplum güvenliği konularında bilgilendirmelerde bulunulacağını aktaran Girgin, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polistik Büro Amirliği'nde görevli polisler tarafından öğrencilere izlettirilen çizgi filmlerle trafik ve toplum güvenliği hakkında bilgi verildi. Ardından öğrencilere protokol üyeleri tarafından, hazırlanan boyama kitabı ve eğitim setleri dağıtıldı.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023