Okul birincilerine belediyeden tatil

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında, kentteki 795 ortaokul ve lise birincisine, ailesiyle birlikte 5 yıldızlı bir otelde 3 gün tatil hediye edildi

Okul birincilerine belediyeden tatil
Okul birincilerine belediyeden tatil
Bu içerik 1059 kez okundu.
Reklam

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında, kentteki 795 ortaokul ve lise birincisine, ailesiyle birlikte 5 yıldızlı bir otelde 3 gün tatil hediye edildi.


'Okul birincilerine tatil iyi gelecek' projesinin temsili ödül töreni Antalya il merkezindeki Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu'nda yapıldı. Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Esat Göyük'ün katıldığı ödül töreninde 5, 6, 7 ve 8'nci sınıf birinci, ikinci ve üçüncülerine karneleri ile hediyeleri verildi.


Törende aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Okul birincilerine tatil iyi gelecek' projesi kapsamında aileleriyle birlikte 5 yıldızlı bir otelde 3 gün tatil yapma şansı yakalayan 795 ortaokul ve lise birincisi adına Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu 8'nci sınıf öğrencisi Ecenur Soybelli'ye temsili hediye çeki verildi.


Yarıyıl tatilinde ailesiyle birlikte tatil yapmanın heyecanını yaşayacağını söyleyen Soybelli, “Çok mutluyum. Bugün burada babam Sadık Soybelli, annem Lale Soybelli ve küçük kardeşim var. Sömestr tatilinde ailecek tatil yapacak olmak beni çok sevindiriyor. Havuza girmek ve dinlenmek istiyorum" dedi.
Belediye olarak eğitime desteği her daim ilk sırada tuttuklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Esat Göyük, “Eğitime her alanda destek olmaya devam ediyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte 10 işbirliği protokolü, 3 peyzaj ve okul protokolu yapıldı. 115 okulda bakım onarım işleri belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Başkanımız Menderes Türel, geride bıraktığımız yıl 5 binin üzerinde öğrenciyle bir araya geldi. Bu proje kapsamında da 3 gün süresince 795 okul birincisi ailesiyle birlikte tatil yaparak dinlenecek" diye konuştu.


Ödül töreninin ardından protokol ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023