Öğrencilerden farkındalık projesi

BURDUR Gazi Ortaokulu öğrencileri, sokak hayvanlarının soğuk ve yağıştan etkilenmemesi için kedi ve köpek kulübeleri yaptı

Öğrencilerden farkındalık projesi
Öğrencilerden farkındalık projesi
Bu içerik 1151 kez okundu.
Reklam

BURDUR Gazi Ortaokulu öğrencileri, sokak hayvanlarının soğuk ve yağıştan etkilenmemesi için kedi ve köpek kulübeleri yaptı.

Gazi Ortaokulu öğrencileri, kedi ev köpeklerin yanı sıra kuşlar için yaptıkları 40 adet kulübe ve kuş yuvasını Burdur Hayvan Dostları Derneği'ne teslim etti. Gazi Ortaokulu'nda görevli Burdur Hayvan Dostları Derneği Başkan Yardımcısı Zahit Karaçam, Hayvanları Koruma Kulübü'ne üye 60 öğrencinin farkındalık yaratmak, hayvanlara sahip çıkmak, hayvan duyarlılığını artırmak için projeyi hazırladığını söyledi.

Projeye önem verdiklerini ifade eden Karaçam, kedi ve köpek kulübeleri ile kuş yuvalarının kentin belirli noktalarına yerleştirileceğini kaydetti. Benzer projelerin yaygınlaştırılması gerektiğine de vurgu yapan Karaçam, bu anlamda öğrencilerin bir iyilik adımı atmış olduğunu vurguladı. Burdur Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürü Veteriner Hekim Mete Gümen de Gazi Ortaokulu'ndan mezun olduğunu hatırlatarak, "İnsanlara düşen en önemli görevlerden birisi de hayvanları, doğayı korumak. Onlar bizlere emanet" dedi. Okul Müdürü Suvat Genç ise öğrencilere duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023