Koç'dan Adanalı öğrencilere seminer

KOÇ Holding ve Türkiye Aile Sağlığı Planlaması Vakfı'nın (TAPV) ortak yürüttüğü, 'Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum' projesi kapsamında Adana'da ortaokul öğrencilerine seminer düzenlendi

Koç'dan Adanalı öğrencilere seminer
Koç'dan Adanalı öğrencilere seminer
Bu içerik 847 kez okundu.
Reklam

KOÇ Holding ve Türkiye Aile Sağlığı Planlaması Vakfı'nın (TAPV) ortak yürüttüğü, 'Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum' projesi kapsamında Adana'da ortaokul öğrencilerine seminer düzenlendi.

Meydan Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen seminere Koç Holding Kurumsal İletişim Müdürü Şeniz Akan, projenin Adana Elçisi Ali Gizer, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Seminerlerin tüm Türkiye'yi kapsadığını beilrten Şeniz Akan, projeyle cinsiyet eşitsizliğinin etkilerine dair farkındalık yaratmaya çalıştıklarını söyledi. Akan, "Seminerlerin toplumsal gelişimimiz için itici bir güç olmasını arzu ediyoruz. Koç Topluluğu olarak bayi ağımızın gücüyle gerçekleştirdiğimiz bu seminerlerle toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin nedenleri ve sonuçlarına dair toplumun tüm kesimlerinde farkındalık yaratarak duyarlılığı arttırmayı amaçlıyoruz" dedi. Projenin Adana elçiliğini yapan Ali Gizer ise Koç Holding'in son 10 yılda çeşitli sosyal projelere imza attığını vurguladı Gizer, şöyle konuştu: 

"10 yıldır bizler sosyal sorumluluk adı altında ilimizde farklı projelere imza attık. Yatılı okullar yaptık. Bir çok okulda eksiklik giderdik. TEMA Vakfı işbirliği ile binlerce orman diktik. Kızılay'la 2 yıl kan verdik, bir çok insanı kurtardık. Engel Tanımıyorum Projesi ile çalışmalar yürüttük. Bu yıl da işleyeceğimiz konu toplumsal cinsiyet eşitliği. Bu hepimizi ilgilendiren bu konu, o yüzden büyük önem veriyoruz."

Konuşmaların ardından TAVP ve Koç Holding eğitmenleri, öğrencilere sunum yaptı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023