Üniversite Destekleme Vakfı'ndan AÜ'ye destek

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu ile Antalya Üniversite Destekleme Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı

Üniversite Destekleme Vakfı'ndan AÜ'ye destek
Üniversite Destekleme Vakfı'ndan AÜ'ye destek
Bu içerik 905 kez okundu.
Reklam

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu ile Antalya Üniversite Destekleme Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Üniversite Destekleme Vakfı arasında, AÜ Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu'na teknolojik altyapı donanımının sağlanmasına ilişkin protokol yapıldı. AÜ Yönetim Kurulu Odası'nda yapılan toplantıya, AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Sayın, Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ebru İçigen ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahattin Özdemir katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Sayın, üniversitenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarından dolayı Üniversite Destekleme Vakfı'na teşekkür ederek, katkılarının devam etmesini temenni ettiklerini belirtti. Üniversite olarak vakfın her daim kapısını çalacaklarını söyleyen Prof. Dr. Sayın, "Biz de Akdeniz Üniversitesi olarak Vakfın her türlü ihtiyacında yanlarında olacağız" dedi.

Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç ise, eğitime her zaman katkı vermeye devam edeceklerini vurguladı. Kurucusu oldukları üniversitenin, her koşulda her bölümünü desteklemekten gurur duyduklarını ifade eden Uluç, "2015 yılında 200'den fazla üniversite öğrencisine ve birçok akademisyenin yurt dışı eğitimlerine destek verdik. Üniversitenin birçok fakültesine yeni sınıf, laboratuvar, ve sınıf yenileme çalışması yaptık. 2016 yılında da üniversiteye destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ebru İçigen de, yüksekokulda öğrenim gören öğrencilerin akademik çalışmalarına ve mesleki beceri gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla, ihtiyaca uygun teknolojik altyapı donanımının sağlanmasına ilişkin yapılan destekten dolayı Antalya Üniversite Destekleme Vakfı'na teşekkürlerini iletti.

 

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023