Bucak TSO'dan öğrencilere destek

BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 1250 çift ayakkabı teslim edildi

Bucak TSO'dan öğrencilere destek
Bucak TSO'dan öğrencilere destek
Bu içerik 820 kez okundu.
Reklam

BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 1250 çift ayakkabı teslim edildi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanalı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere bu yıl ayakkabı yardımında bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 1250 çift ayakkabıyı ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç'e teslim etti.

Oda Başkanı Meçikoğlu, "Her yıl odamızın gelirlerinin bir kısmı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl da öğrencilerimize ayakkabı aldık. Gerçekten ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşacağına inancım sonsuz. Bu konuda Milli Eğitim Müdürümüze güveniyoruz. Gelecek nesillerimizin eğitimlerinde katkımız olsun istedik. Onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Öğrencilerimize yardımların artmasını umut ederek öğrencilerimize hayırlı olsun diyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç de "Bu yıl da ihtiyaç sahibi çocuklarımızı ayakkabı ile sevindireceğiz. Bu kış gününde onlar için çok iyi bir yardım olacağını düşünüyorum. Öğrencilerime yardımların artmasını elbette isteriz. Öğrencilerimizi mutlu görmek bizim mutluluğumuz olacaktır" diye konuştu.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023