Liposuction ile yaza ince girin!

Liposuction ile yaza ince girin!

Liposuction ile yaza ince girin!
Liposuction ile yaza ince girin! Harun Baskan
Bu içerik 2512 kez okundu.
Reklam

Liposuction uygulaması vücut şekillendirme adına yapılmakta olan bir cerrahi müdahale olup, kesinlikle kilo vermek için yapılmamaktadır. Bazı kişiler diyet ve spor yapmalarına rağmen belirli bölgelerdeki fazlalıklarından kurtulamayabilmektedir. Bu gibi inatçı yağ dokularının bulunduğu bölgelere güvenle yapılabilen liposuction uygulaması, son derece etkili ve bir o kadar da basit bir işlemdir. Ameliyathane ortamında yapılması gereken ve yaklaşık 1 ile 2 saat kadar süren işlemde hastalar 1 gün içerisinde taburcu edilebilmektedir. İşlem sonrasında genellikle kanüllerin giriş yaptığı kısımlara dikiş atılmamaktadır ve bu kısımlar bandajlar ile sarılmaktadır. Bu operasyondaki en önemli ve merak edilen detaylardan biri de ağrı olup olmadığıdır. Genellikle tek bölgeli işlemlerde ağrı olmamaktadır.

Yağ Aldırma işleminde eğer tek bir bölge dışına birkaç bölge için yağ aldırma uygulaması yaptıracaksanız, işlem ardından ufak tefek sızıntılar oluşabilmektedir. Ancak bu durum bir iki hafta içerisinde azalarak kaybolmaktadır. Bu nedenle de liposuction uygulaması oldukça kolay ve bir o kadar da vücut şekillendirme de etkili bir işlemdir. Op. Dr. Mert Demirel de bu alanda en fazla yaptığı operasyonlardan birinin liposuction olduğunu belirterek, bölgesel fazlalıkları olan hastaların her zaman bu işlemden memnun ayrıldığının da altını çizmektedir. Doktorun adresini www.mertdemirel.com/liposuction-yag-alma sitesinden öğrenebilirsiniz.  Hastalar doğru bir biçimde bilinçlendirildiğinde sonuçlarından zaten memnun olunmaması da olanaksızdır.

Sizler de liposuction gibi vücut şekillendirme uygulamalarından yararlanmak ve operasyon hakkında daha detaylı bilgi ve tabi ki fiyatlandırma bilgisi almak isterseniz öncelikle doktorumuzun kliniğine randevu almanız gerekmektedir. Randevunuz doğrultusunda ise alanında son derece tecrübeli olan hekimimiz sizleri muayene ederek size uygun olabilecek işlemsel bilgileri paylaşmakta ve sizin de onayınızla işlem gününe karar verilebilmektedir. Tüm bu işlemlerden geçmek  ve randevu için de www.mertdemirel.com  internet sayfamızı ziyaret edebilir ve burada yer alan telefon numaralarımız ve iletişim formumuzdan bizlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Unutmayın liposction kesinlikle kilo vermek için yapılmamaktadır. Sadece vücut şekillendirmekte ve dirençli ağ hücrelerinin parçalanarak vücuttan vakumlanmasını sağlayarak; harika bir görünüm elde etmenize yardımcı olmaktadır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023