Antalya'da sinema rüzgarı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Sinema Derneği işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Antalya Sinema Günleri başladı

Antalya'da sinema rüzgarı
Antalya'da sinema rüzgarı
Bu içerik 2700 kez okundu.
Reklam

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Sinema Derneği işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Antalya Sinema Günleri başladı.


Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Antalya Sinema Derneği işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Antalya Sinema Günleri'nin açılışı, Antalya Kültür Merkezi'nde, Murat Düzgünoğlu'nun yönettiği 'Neden Tarkovski Olamıyorum' filmiyle yapıldı. Gösterimin ardından düzenlenen söyleşide Düzgünoğlu, filmini anlattı, Antalyalı sinemaseverlerin sorularını yanıtladı.


Antalya Sinema Günleri kapsamında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Fadıl Sözen de 'Terrence Malick Sineması'nda Ses Tasarımı' konulu bir sunum gerçekleştirdi. Uluslararası 1. Antalya Sinema Günleri, uluslararası festivallerde gösterilen kısa film seçkilerinin de yer aldığı programı, uzun metrajlı film gösterimleri ve yönetmenlerin söyleşileriyle Antalyalıları sinemayla ücretsiz buluşturmaya devam edecek.

 

 


 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023