Çağdaş Sanat Fuarı açılıyor

DÜNYADAN ve Türkiye'den pek çok galeri ve müzenin koleksiyonundan oluşan Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarı ikinci kez Ankaralılarla buluşuyor

Çağdaş Sanat Fuarı açılıyor
Çağdaş Sanat Fuarı açılıyor
Bu içerik 3273 kez okundu.
Reklam

DÜNYADAN ve Türkiye'den pek çok galeri ve müzenin koleksiyonundan oluşan Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarı ikinci kez Ankaralılarla buluşuyor. Destekleyicileri arasında Çankaya Belediyesi'nin de olduğu fuarda, resimden fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar sanatın her dalından eserler yer alacak.


Destekleyicileri arasında Çankaya Belediyesi'nin de bulunduğu Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarı ikinci kez Ankaralılarla buluşuyor. 9-13 Mart tarihleri arasında ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek fuarda, ulusal ve uluslararası pek çok galeri ve müzenin koleksiyonundan oluşan eserler yer alacak. Çocuklara yönelik etkinliklerin de olacağı fuarda, resimden fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar sanatın her dalından işler yer alacak. Panellerin, dinletilerin, konferansların yanı sıra sinema gösterimleri ve imza günlerinin de düzenleneceği fuarda, Çankaya Belediyesi'nin koleksiyon sergisi de görülecek.


Müzeler, üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri, sanatsal ürün malzemeleri ve kitapevlerinin de bulunacağı fuar 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023