Sanat, turizm ve barış için 2 şehirde festival

SANAT aracılığıyla turizme ve barışa katkı konulması hedeflenen 11'inci Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali, bu yıl hem Muğla'nın Marmaris İlçesi hem de İzmir'de ziyaretçileriyle buluşacak

Sanat, turizm ve barış için 2 şehirde festival
Sanat, turizm ve barış için 2 şehirde festival
Bu içerik 2599 kez okundu.
Reklam

SANAT aracılığıyla turizme ve barışa katkı konulması hedeflenen 11'inci Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali, bu yıl hem Muğla'nın Marmaris İlçesi hem de İzmir'de ziyaretçileriyle buluşacak. 

11'inci Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali, 1-11 Mart 2016 tarihleri arasında İzmir'deki Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi, 18-28 Mart 2016 tarihleri arasında ise Marmaris Green Nature Hotel'de düzenlenecek. "Sanat Engel Tanımaz" sloganıyla yola çıkılan organizasyon aracılığıyla uluslararası barışa ve Marmaris turizmine katkı sağlamak hedefleniyor. Türkiye'nin yanısıra Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Rusya, Ukranya, Ürdün ve Suriye'den sanatçıların katılımının sağlandığı festivalin İzmir ayağında, Marmaris'in tanıtım materyalleri dağıtılacak. 

MARMARİS'E ÖZGÜ SIĞLA SABUNU DAĞITILACAK

Kalimerhaba Derneği'nin Başkanı Selma Sonat ile etkinlikler Koordinatörü Umur Özlüer, 11 yıldır aralıksız düzenledikleri Kadın ve Sanat Festivali'nin 5 kez uluslararası ödüle layık görüldüğünü hatırlattı. Ölüer, bu yıl Marmaris PTT'de özel pul bastırılacağını söyleyerek "Türkiye'nin üçüncü büyük kentinde Güney Ege Otelciler Birliği'nce temin edilen tanıtım materyallerini, ziyaretçilerimize ulaştıracağız. Olumsuz beklentilere sahip 2016 sezonu öncesi 'damlaya damlaya turist olur' anlayışıyla Marmarisimizin turizmine katkı sağlamaya çalışacağız. Öyle ki, İzmir'deki etkinliklerimizin davetiyelerini dahi Marmaris'e özgü sığla sabunuyla birlikte dağıtacağız. Dünya konjonktürüne bakıldığında, bazılarının isimlerinin bile yanyana gelmesi zor gözüken ülkelerden, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Rusya, Ukranya, Ürdün, Suriye ve Tunus'tan katılacak sanatçılar aracılığıyla da barışa katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Festival süresince, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 21 Mart Dünya Şiir Günü ve 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü başta olmak üzere, 21 günde 30 etkinlik gerçekleşecek. Karma Güzel Sanatlar Sergisi, Kadın ve Çocuk Sanat Atölyeleri, Halk ve Sanat Buluşması, Kişisel Sergiler, Fotoğraf Sunumları, Konferans, Seminer, Panel, Söyleşi, Okur-Yazar Buluşması, Kitap İmza Günü, Müzik ve Şiir Dinletileri, Konser, Dans Gösterisi, Çocuk, Gençlik ve Yetişkin Tiyatro Oyunları katılımcılarla buluşacak.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023