İçindeki cevher Güzelyalı'da

Konak Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölüm Başkanı Prof

İçindeki cevher Güzelyalı'da
İçindeki cevher Güzelyalı'da
Bu içerik 2229 kez okundu.
Reklam

Konak Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Sevim Çizer'in 'İçindeki Cevher' sergisi Güzelyalı Kültür Merkezi'nde açıldı. Seramik sanatının lüster tekniğiyle buluşmasıyla doğan 52 eserin yer aldığı sergi açılışına Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Prof. Halil Yoleri, seramik sanatçısı Bingül Başarır, sergi sahibi Prof. Sevim Çizer'in öğrencileri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde açılışı gerçekleşen sergi bir ay boyunca açık kalacak. Çizer, "Çok sık sergi yapmasam da sürekli üretim halindeyim. Bu sergideki eserlerimde son iki yılın ürünü olmasına rağmen, yaşamımdan kesitler; birikimlerden, deneyimlerden izler taşıyor. Değişik dönemlerimde, değişik uğraşlarımdan, ilgi alanlarımdan etkilenilmiş çalışmalar" dedi.


Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi'ndeki 'İçindeki Cevher' Sevim Çizer Seramik Sergisi 6 Mart tarihine kadar ziyarete açık olacak. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023