Fen Lisesi'nde Çizgilerle Hadis Sergisi

AHLAK Kültür ve Çevre Derneği'nin genel merkez organizesi ile Türkiye çapında düzenlenen 'Çizgilerle Hadis Sergisi' Kırıkkale Fen Lisesi'nde öğrencilerin ilgisiyle karşılaştı

Fen Lisesi'nde Çizgilerle Hadis Sergisi
Fen Lisesi'nde Çizgilerle Hadis Sergisi
Bu içerik 1066 kez okundu.
Reklam

AHLAK Kültür ve Çevre Derneği'nin genel merkez organizesi ile Türkiye çapında düzenlenen 'Çizgilerle Hadis Sergisi' Kırıkkale Fen Lisesi'nde öğrencilerin ilgisiyle karşılaştı.


Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Kırıkkale Şubesi, öğrenciler arasında Peygamber Efendimizin sözlerine karşı farkındalık oluşturmak, 'Ufka Yolculuk Hadis Yarışması' tanıtımı yapmak amacıyla Kırıkkale'de bulunan lise ve ortaokullarda “Çizgilerle Hadis-i Şerif Sergisiö açıyor. Bu bağlamda ilk sergi Kırıkkale Fen Lisesi'nde açıldı. Fen Lisesi ile başlayan serginin ilerleyen günlerde diğer okullarda da açılacağı bildirildi. Sergilere öğretmen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği belirtildi.


Öğrencilerle birlikte sergiyi gezen Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, "Peygamberimizin hadislerinin bu şekilde çizgi yoluyla insanlara yeniden takdim edilmesi bir farkındalık oluşturmuştur. Bildiğimiz hadislerin çizgi ustası Hasan Aycın'ın kaleminden yeniden şekillenmesi, hadislere bir kez daha dikkat çekmiştir.ö dedi. İki gün açık kalan sergiyi gezen öğrenciler duydukları memnuniyeti belirttiler.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023