“Sevgi Patileri” sergisi

YALOVA Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Yalova Gönüllüleri tarafından Paşakent Kardelen İlköğretim Okulu’nda yapılan sergiye katıldı

“Sevgi Patileri” sergisi
“Sevgi Patileri” sergisi
Bu içerik 966 kez okundu.
Reklam

YALOVA Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Yalova Gönüllüleri tarafından Paşakent Kardelen İlköğretim Okulu’nda yapılan sergiye katıldı. 

“Sevgi Patileri” isimli sergide protokol ve HAYTAP gönüllüleri tarafından yapılan konuşmaların ardından sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Öğrencilerin sahip olduğu evcil hayvanları da yanlarında getirdikleri sergiyi gezen Başkan Yardımcısı Güner, öğrencilerle de sohbet etti.

İnsanlara genç yaşta hayvan sevgisini öğretmenin önemine dikkat çeken Güner, “HAYTAP’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Yaptıkları projelerle insanlara hayvan sevgisini aşılamaya çalışan HAYTAP ekibini gönülden kutluyorum. Okullarda hayvan hakları kulüplerinin kurulması projesi sokak hayvanlarının korunması hususunda farkındalık yaratacaktır. ‘Ağaç yaşken eğilir’ sözünden yola çıkarak gençlerimize konunun hassasiyetini ve önemini bu şekilde belirtmenin faydalı olacağı kanaatindeyim. Yapılan bu uygulama umarım tüm okullarımızda faaliyete geçer. Bu sayede de sokak hayvanlarına olan sevgi ve saygı artarak devam eder” dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023