Çok sesli korodan 'Yeşilçam Filmleri' konseri

ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi Çok Sesli Gençlik Korosu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yoğun istek üzerine 'Yeşilçam 1' adlı konseri tekrar verdi

Çok sesli korodan 'Yeşilçam Filmleri' konseri
Çok sesli korodan 'Yeşilçam Filmleri' konseri
Bu içerik 977 kez okundu.
Reklam

ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi Çok Sesli Gençlik Korosu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yoğun istek üzerine 'Yeşilçam 1' adlı konseri tekrar verdi.

 
Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine soluk veren şarkılardan oluşan bir repertuvar oluşturan gençler, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ni dolduran konuklara 1 saat boyunca Yeşilçam'ı yaşattılar. Derya İnanç İnci'nin şefliğinde sahne alan koronun koreografisini de Deniz İnanç hazırladı. Düzenlemeler ise Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası Şefi Ramazan Albayrak'a ait.
 
Konser sonunda kısa bir konuşma yapan koro şefi Derya İnanç İnci, "Bizler aslında tesadüfen bir araya gelmiş ufak bir topluluğuz. Fakat çalışmalarımıza başlayınca bu gençlerin o kadar başarılı olduklarını gördük ki bu konserimize kadar geldik. Konserin adı Yeşilçam 1 çünkü 2,3,4 diye devam edecek. Biliyorsunuz Yeşilçam'ı bir konsere sığdırabilmemiz imkansız. Bize bu imkanı sağlayan Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Konseri izlemeye gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise şöyle konuştu:







"Bugün farklı bir koro dinledik. Gençler ne yaparsa en güzelini yapıyorlar. Orkestradaki arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Dinlediğimiz eserler hep klasikleşmiş eserler. Gençlerimiz o kadar güzel seslendirdiler ki o günleri bir kez daha yaşattılar. Tepebaşı Belediyesi olarak farklı ürünler ortaya koyuyoruz. 60-90 yaş arası üyeleriyle Meşk Derneği'miz var, Çocuk Senfoni Orkestramız var, buradaki gençlerimiz var, Türk Sanat Müziğini'in çok önemli bir ismi İnci Çayırlı Hocamız var, halk müziği koromuz var. Sanata ve kültüre verdiğimiz önemi sürdüreceğiz. Bir saatliğine de olsa burada tüm sıkıntılarımızdan uzaklaştık. Dileğim o ki ülkemizin etrafındaki kara bulutlar dağılsın artık şehit haberi almayalım ve ülkemiz huzura barışa kavuşsun." 
 
 
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023