Sur'dan ayrılan kadın ve çocuklara sağlık taraması.

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'ndeki evlerini terk etmek zorunda kalıp, aileleriyle birlikte otelere yerleştirilen kadın ve çocukları Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ziyaret etti

Sur'dan ayrılan kadın ve çocuklara sağlık taraması.
Sur'dan ayrılan kadın ve çocuklara sağlık taraması.
Bu içerik 969 kez okundu.
Reklam

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'ndeki evlerini terk etmek zorunda kalıp, aileleriyle birlikte otelere yerleştirilen kadın ve çocukları Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ziyaret etti. Ziyaret kapsamında sağlık taramasından geçirilen çocuklara hediyeler dağıtıldı.


Diyarbakır'ın hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı süren Sur İlçesi'ndeki evlerini terk etmek zorunda kalan ve valilik tarafından otellerde misafir edilen aileleri Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ile Sur Kaymakamı Memduh Tura'nın eşi Gül Tura ziyaret etti.


Kadın Sağlığı Projesi kapsamında yapılan ziyarette çocuklar ve kadınlar sağlık kontrolünden geçirilirken, yüzleri boyanan çocuklara de hediyeler verildi. Kadınlara proje konusunda bilgilendiren Hülya Aksoy, ailelerin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Aksoy, "Kadınları bir araya toplamışken rahim ağzı kanseri, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, sigaranın zararları, obezite ve kadına şiddet ile ilgili bir takım bilgilendirmeler yapacağız. Daha sonrasında kadınlarımızı muayene ettireceğiz. Biz proje kapsamında Diyarbakır genelinde 505 bin kadını hedefledik şu ana kadar 18 bin kadını geçmiş durumdayız" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023