Kepez'de 90'lar nostaljisi

KEPEZ Belediyesi'nin, seyircinin yoğun ilgi gösterdiği 'Unutulmayan Şarkılarla 90'lar' konseri, dönemin gençlerini hem zaman tünelinde bir yolculuğa çıkardı hem de hatıraları yeniden yaşattı

Kepez'de 90'lar nostaljisi
Kepez'de 90'lar nostaljisi
Bu içerik 807 kez okundu.
Reklam

KEPEZ Belediyesi'nin, seyircinin yoğun ilgi gösterdiği 'Unutulmayan Şarkılarla 90'lar' konseri, dönemin gençlerini hem zaman tünelinde bir yolculuğa çıkardı hem de hatıraları yeniden yaşattı.

Kepez Belediyesi, 70'ler, 80'ler'den sonra, kasetten şarkıların dinlendiği son zaman dilimi 90'lı yılların gönüllerde iz bırakan şarkılarını da müzikseverlerle buluşturdu. Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Unutulmayan Şarkılarla 90'lar Konseri'ne Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve eşi Dr. Ayşe Tütüncü'nün de izlediği konserde, sanatçılar Öznur Özaslan ve Alper Kuş, 1990'ların yılların en güzel 30 eserini seslendirdi.

TÜTÜNCÜ'DEN YENİ KONSERLER MÜJDESİ

 

Başkan Hakan Tütüncü, konserin sonunda sanatçılar Öznur Özaslan ve Alper Kuş'a çiçek takdim ederek, başarılı performanslarından dolayı kutladı. Tütüncü, "Önce 70'ler, sonra 80'ler şimdi 90'lar konseri ile müzikseverleri zaman tünelinde yolculuğa çıkarmak, geçmişle güzel bir bağ kurmalarını arzu ettik. Konserde seslendirilen şarkılarının her birinin hepimizde hatıraları var. Hatıralara bu konserle geriye dönüp bakmak her şeyi çok daha anlamlı kılıyor. Hayatımızın nereden nereye geldiğini bizlere gösteriyor. Arabesk ve 2000'lerle alakalı da çeşitli etkinlikler yapmayı arzu ediyoruz" diye konuştu.



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023