Kırklareli’nde sevgililer gününe özel konser

KIRKLARELİ Belediye Başkanlığı, Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında, 14 Şubat Sevgililer gününe özel, usta yorumcu-besteci Vedat Sakman’ı müzikseverler ile bir araya getirecek

Kırklareli’nde sevgililer gününe özel konser
Kırklareli’nde sevgililer gününe özel konser
Bu içerik 818 kez okundu.
Reklam

KIRKLARELİ Belediye Başkanlığı, Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında, 14 Şubat Sevgililer gününe özel, usta yorumcu-besteci Vedat Sakman’ı müzikseverler ile bir araya getirecek.


Şimdiye kadar birçok sanatçının albümünün aranjörlük ve yapımcılığını üstlenen ve Zuhal Olcay, Hümeyra gibi sanatçılara ün kazandırmış parçaları besteleyen Vedat Sakman, bu kez Kırklarelililer için en güzel eserlerini seslendirecek. 2015 yılında 50’nci sanat yılını geride bırakan Vedat Sakman, bir şehir ozanı edasıyla benzersiz ve seyircinin ruhuna hitap eden sezgisel yorumuyla dikkat çekiyor. Gitarıyla adeta özdeşleşen sanatçı, akustik performansıyla ve kendisine eşlik eden müzisyenlerin müzikalitesi ile sahnede fark yaratan, muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatıyor. Vedat Sakman’ın 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konseri saat 20:00’de rektörlük kültür merkezinde başlayacak. Ücretsiz davetiyeler, Kırklareli Belediyesi Halkla İlişkiler Hizmet Masası’ndan temin edilebilecek. Konser için kapılar saat 19:30’dan itibaren açık olacak.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023