Kaymakamlığın tüp bebek desteği ile çocuk sahibi oldular

KAYSERİ'nin merkez Kocasinan Kaymakamlığı'nın uygulamaya koyduğu 'Hayaller Gerçekleşiyor' projesinde, tüp bebek dahil tüm tedavi masrafları karşılanan 2 aile çocuklarını kucaklarına aldı, 3 aile de çocuk hasretinin sona ermesi için gün sayıyor

Kaymakamlığın tüp bebek desteği ile çocuk sahibi oldular
Kaymakamlığın tüp bebek desteği ile çocuk sahibi oldular
Bu içerik 992 kez okundu.
Reklam

KAYSERİ'nin merkez Kocasinan Kaymakamlığı'nın uygulamaya koyduğu 'Hayaller Gerçekleşiyor' projesinde, tüp bebek dahil tüm tedavi masrafları karşılanan 2 aile çocuklarını kucaklarına aldı, 3 aile de çocuk hasretinin sona ermesi için gün sayıyor. 


Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kaymakamlık tarafından iki yıl önce başlatılan ve çocuk sahibi olamayan ailelerin tüp bebek dahil tüm tedavi masraflarının karşılanmasını amaçlayan 'Hayaller Gerçekleşiyor' projesi kapsamında 2 ailenin hayalinin gerçekleştiğini bildirdi. Candan, ''Projemizin ikinci yılına girdik. Şu anda 3 ailemizin tedavisi devam etmekte ve 9 ailemizin tedavisi tamamlandı. Tedavisi tamamlanan çiftlerimizin 5'inden olumlu sonuç aldık. Şu an iki ailemiz çocuklarını kucaklarına aldılar. Olumlu sonuç alınan 3 çiftimizin de yakın zamanda çocuk hasreti bitecek. Burada biz de ailelerimizin hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kocasinan İlçesi'nde yaşayan maddi durumu olmadığı için tedavilerini yaptıramayan ailelerimizin Kaymakamlığa başvurmalarını istiyoruz. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra şartlarımızı taşıyan ailelerimiz, Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) tüp bebek dahil tüm masrafları Kaymakamlığımızca karşılanarak tedavi ettiriliyor'' dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023