'Tangopera' yeniden sahnede

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, kapalı gişe oynayan müzikal eser 'Tangopera'yı şubat ayında yeniden seyirciyle buluşturacak

'Tangopera' yeniden sahnede
'Tangopera' yeniden sahnede
Bu içerik 995 kez okundu.
Reklam

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, kapalı gişe oynayan müzikal eser 'Tangopera'yı şubat ayında yeniden seyirciyle buluşturacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, her seferinde kapalı gişe oynanan Tongopera'yı 9 ve 11 Şubat'ta Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahneleyecek. İzmir Devlet Opera Balesi Koreografı Uğur Seyrek'in sahneye koyduğu, müziğini Serdar Yalçın'ın, librettosunu Murat Göksu'nun hazırladığı 'Tangopera'da orkestrayı Hakan Kalkan yönetecek. Eserin dekoruna Çağda Çitkaya, kostümlerine Sevtaç Demirel, ışık efektlerini ise Mustafa Eski hazırladı.

Aşkın, neşenin, baştan çıkarmanın, tangonun ve zamansızların hikâyesinin anlatıldığı renkli eserde, Taner Ölçen 'Patron', Ümit Burak Tekinay 'Sarhoş', Esra Serbest 'Kadın Müşteri', Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem S. Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar 'Altı Vokalist' rolleriyle sahnede yerini alacak.

BARDA CİNAYET İŞLENİYOR

'Tangopera', zamansız, mekânsız, kıpkırmızı bir aşk hikâyesinden oluşuyor. 'Zamansızlar Barı'nda garson olarak çalışan bir adam, bir gece bara gelen ve güzelliğiyle herkesin dikkatini çeken kadına âşık oluyor. Kadın, tangonun davetkâr ve baştan çıkarıcı etkisiyle adamı büyüler. Kadın, adam için vazgeçilmez olur. Hikâyeye tango da karışınca, etraf tutkunun rengi olan kırmızıya boyanır. Hikâyenin sonunda barda cinayet işlenir ve garson yaşamını yitirir.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023