Avrusya Sirki, Antalyalılarla buluşuyor

AVRASYA Sirki, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Antalyalılarla buluşuyor

Avrusya Sirki, Antalyalılarla buluşuyor
Avrusya Sirki, Antalyalılarla buluşuyor
Bu içerik 882 kez okundu.
Reklam

AVRASYA Sirki, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Antalyalılarla buluşuyor. 30- 31 Ocak tarihleri arasında 6 ayrı gösterinin yapılacağı sirk eğlencesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.


Cam Piramit yanında kurulacak ısıtmalı sirk çadırında gerçekleşecek gösteriler 12.00, 14.00 ve 16.00 olmak üzere üç ayrı saatte yapılacak. Canbazhane Şenliği'nin de gerçekleşeçceği sirkin giriş ücreti 10 TL. "Sevinç, heyecan ve kahkaha" sloganıyla açılacak Avrasya Sirki'nde, ip canbazlığı, parendebazlık, ateşbazlık, akrobatlık, kılıçbazlık gibi seyirlik sanatların yanı sıra palyaço, sihirbaz ve beş metre uzunluğunda dev piton yılanı sahneye çıkacak.


Projenin sanat yönetmeni ve topluluğun kurucusu tiyatro sanatçısı Servet Yalçın, “Anadolu uygarlıklarından ve halk şenliklerinden gösteri sanatlarımıza aktarılan çok önemli seyirlik unsurlar vardır. İp canbazlığı gibi sirk sanatları bu seyirlik unsurların başında gelir. Seyirlik Sanatları Gösterisi, modern toplumda geçmişle geleceği birbirine sanatla bağlayan kültürel bir köprü görevi görmektedir" dedi.

 


 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023