Türk Hava Yolları sinema filmine sponsor oldu

Türk Hava Yolları 2016 yılının en çok beklentisi içinde olan filmlerinden “Batman v Superman Adaletin Şafağı filminin resmi sponsoru oldu. Bu sponsorluk ile dünya üzerinde en çok ülkeye uçuş yapma başarısı gösteren havayolu şirketi Türk Hava Yolları, hayal dünyasındaki en ünlü şehirlerinden Gotham City ve Metropolis’i de geniş uçuş ağına ekledi.

Türk Hava Yolları sinema filmine sponsor oldu
Türk Hava Yolları sinema filmine sponsor oldu
Bu içerik 797 kez okundu.
Reklam

Türk Hava Yolları 2016 yılının en çok beklentisi içinde olan filmlerinden “Batman v Superman Adaletin Şafağı filminin resmi sponsoru oldu. Bu sponsorluk ile dünya üzerinde en çok ülkeye uçuş yapma başarısı gösteren havayolu şirketi  Türk Hava Yolları, hayal dünyasındaki en ünlü şehirlerinden Gotham City ve Metropolis’i de geniş uçuş ağına ekledi.

Türk Hava Yolları, Warner Bros Pictures’la gerçekleştirilen bu işbirlik için Türk Hava Yolları filosu içinden  Boeing 777-300 ER tipi uçağını da film için temalı boyamasını yaparak giydirdi. Uçağın her iki kısmına  eskitme yöntemi kullanılarak Batman ve Superman’in logoları işlendi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı tarafından gerçekleştirilen bu sponsorlukla alakalı olarak THY Teknik Hangarı’nda düzenlenmiş olan tanıtım törenindeki konuşmasında "2016 yılının en önemine sahip  filmlerden bir tanesine sponsor olmanın heyecanı yaşıyoruz. Bu film Türk Hava Yolları markasına olumlu yönde katkı sağlayacağına inanıyorum " sözlerinden sonra:

“ Bizim için 2016 yılı kritik hedeflerin konulduğu bir yıl. 2023 hedeflerimize ulaşmanın noktasında bu yılın bizim için önemli bir yeri olacağı bir gerçek. Koymuş olduğumuz büyüme hedefi önemli karlılık hedefi, koyduğumuz yeni destinasyonların açılımını yaparken hizmet kalitesini yukarıya çekmek için müşterinin gözünde daha fazla itibara sahip havayolu şirketi olmak ilk hedefimizdir.” Dedi.

 

SORUN BUSINESS CLASS’TA ÇÖZÜLECEK.

İlker Aycı filmdeki düğümünün THY uçağında bulunan Business Class bölümünde çözüleceğini vurgulayarak konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

''Her nereye gidebilecekse bir hava yolu şirketinin, ister reel  dünyada, ister sanal dünyada ve ister ise sosyal medyada olsun orada her zaman Türk Hava Yolları bulunarak oraya uçacaktır. Bu anlam içinde önümüze koymuş olduğumuz vizyon ve ufuklarımız çerçevesinde bu Supermen ve Batman filminde bizim, 2016 yılının en büyük 350 milyon dolarlık dev bir prodüksiyon. Böyle büyük prodüksiyona sahip filmin gişe rekoru kırması gerekir. Böyle rekor kırması beklenen bir prodüksiyona sahip film ile iki super kahraman bir araya gelmekte. Filmin içersine bu iki super kahramanın arasına reklam yerleştirmek üzere bir anlaşma gerçekleştirdik. Warner Brnos ile bir işbirliği yapmanın neticesinde THY uçağı görüntüsü hem film çerisinde bulunurken, hem de içten bir görüntümüz olacak ve logomuz da yer alacak. Bir de filmdeki önemli sahnelerden bir tanesinde, filmdeki düğümlerden bir tanesi bizim Business Class’ta çözümü sağlanacak olmasından dolayı, THY uçağı önemli bir rolde   yer almış olacak'' ifadelerini kullandı.

REKLAM FİLMİ ÇEKİMLERİ BEN AFFLECK' TE

Resmi sponsorluk Türk Hava Yolları tarafından üstlenilen filmin yöneticisi Warner Bros. Pictures Kıdemli Başkanı'nın yardımcılığını yapan Gane Garlock “Batman ve Superman’i partnerimiz Türk Hava Yolları ile gökyüzüne yükselecek mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

THY'na ait bir uçağın iç ve dış kısmından görüntülerinin yer aldığı “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filminde kullanımı yapılan Batmobile aracının resmi taşıyıcı sponsoru da Türk Hava Yolları iştiraklerinden Turkish Cargo oldu. Bundan dolayı Turkish Cargo dünyanın çeşitli yerlerindeki organizasyonlara Batmobile’ın taşınmasını sağlamış olacak

 

Filmde Batman rolünde izlemiş olacağımız ünlü oyuncu Ben Affleck ve LexLuther karakterini canlandırmasını yapan aktör Jesse Eisenberg ‘le  reklam filmi çeken Türk Hava Yolları'da önümüzdeki günlerde bu filmi gösterime sunacak.

“Batman v Superman: Adaletin Şafağı,” filminin ana sponsorluğunu yapan Türk Hava Yolları bu kapsam dahilinde filmin Los Angeles ve Londra’da gerçekleşecek olan galaları içinde sponsor oldu.

Türk Hava Yolları önümüzdeki günlerde sosyal medyada “ Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filmi temalı bir yarışma gerçekleştirecek.  Yarışma sonucunda kazananları film için Los Angeles’da düzenlenecek olan galasına Türk Hava Yolları’nın davetlisi olarak götürülecek.

Bu yapılan sponsorluk sonrasında  Türk Hava Yolları yolcularını filmin temaları uygulanmış bir takım sürprizler beklemekte. Buna göre;

Erişkin insanlar içinterlik ve göz maskesi gibi ürünlerden,ocuklar için terlik,seyahat kitleri, çocuk kulaklıkları ve saat gibi ürünlerden oluşturulmuş seyahat kiti, temalı uçak içi menü kartları ve yiyecek ikramları ,film temalı Miles & Smiles kartı yolcumuzun kullanımına sundu.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023