Dansta dünya dördüncüsü

MİAMİ'de düzenlenen World Latin Dance Cup 2015 (WLDC) yarışmasında, Türkiye'den Şenol Vefa Gülmez- Nur Özkan çifti, 2015 Dünya Salsa dördüncüsü oldu

Dansta dünya dördüncüsü
Dansta dünya dördüncüsü
Bu içerik 1116 kez okundu.
Reklam

MİAMİ'de düzenlenen World Latin Dance Cup 2015 (WLDC) yarışmasında, Türkiye'den Şenol Vefa Gülmez- Nur Özkan çifti, 2015 Dünya Salsa dördüncüsü oldu.

Dünyanın en büyük ve en önemli Latin dans yarışması olarak gösterilen WLDC 2015, ABD'nin Miami kentinde yapıldı. World Latin Dance Cup yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil eden Şenol Vefa Gülmez ve partneri Nur Özkan, büyük bir başarıya imza attı ve 22 çift arasında finale kaldı. Geçtiğimiz aylarda Antalya'da düzenlenen, 2015 World Latin Dance Cup Türkiye elemeleri birincileri Şenol Vefa Gülmez ve Nur Özkan, WLDC'nin en zorlu kategorilerinden biri olan Profesyonel Salsa On2 kategorisinde dünya 4'üncüsü oldu.

10 yıldır partner olan, Türkiye ve Avrupa'da birçok şampiyonlukları bulunan Özkan ve Gülmez ikilisi, "Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin adını, dünyanın en iyileri arasına yazdırdığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Salsa bizim için her şey" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023